Blog

Hírek | Újdonságok | Vélemények | Segítség

5 tévhit az infrapaneles fűtéssel kapcsolatosan

Az újdonságokat gyakran kíséri kétkedés, hiszen gyakran túl jónak tűnnek, hogy igazak legyenek. Az infrapanel egy új technológiát felhasználó fűtési megoldás, így nem csoda, hogy rengeteg kérdés merül fel a működésével kapcsolatosan. Mi most az 5 leggyakoribb tévhitet szeretnénk lerombolni.

Tovább olvasom »
Infrapanel vagy hőszivattyú - melyiket válasszam?

Infrapanel vagy hőszivattyú – melyiket válasszam?

Az elmúlt pár évben robbantak be a hőszivattyúk a köztudatba, azzal az üzenettel, hogy hatékony fűtési megoldást kínálnak, ráadásul kevésbé macerás telepítési eljárással, mint a hagyományos fűtésrendszerek. Most azt a témát járjuk körbe, hogy inkább infrapanelbe vagy inkább hőszivattyúba érdemes beruházni.

Tovább olvasom »
Infrapanel a fürdőszobádba

Infrapanel a fürdőszobába

Hazánkban általában eléggé kis helyiség jut a fürdőszobának, ezért nem mindegy, hogy a fűtőtest mekkora helyet foglal el a térben. De minek egyáltalán radiátorokat belegózni a szobába, ha akár egy tükör segítségével megoldható a kellemes meleg? Valóban ilyen egyszerű lenne?

Tovább olvasom »
Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

A hagyományos fűtési berendezések uralják a piacot, pedig az új technológiás fűtésrendszerekkel sokkal kedvezőbb feltételek mellett tudunk meleget varázsolni az otthonunkban. Közeledik a tél, és ha még előtte szeretnél váltani, érdemes átgondolnod a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait. Lássuk, hogy miért ajánljuk, hogy az infrapanel mellett tedd le a voksod!

Tovább olvasom »

Mennyezetre szerelhető infrapanelek

Az infrapanelek egyik nagy előnye a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben, hogy rendkívül kis helyet foglalnak, és sokkal rugalmasabban el lehet őket helyezni, mint például a radiátorokat. De valóban lehetséges, hogy akár a plafonra is felszerelhetjük őket? Sokan nem tudnak elszakadni attól a gondolkodásmódtól, hogy a fűtőtestnek az ablak előtt a helye.

Tovább olvasom »

Mennyire biztonságos az infrafűtés?

Az infravörös sugarak hallatán az infrapaneles fűtés sokak számára ijesztően hangzik. Mégis hogyan lehet biztonságos valami, ami sugarakat szór szét a lakásban? Pedig ez a fűtési technológia nemhogy veszélytelen, de még egészséges is. Elmagyarázzuk, hogy hogyan lehetséges ez. Az teljesen normális, ha egy új technológiával kapcsolatosan eleinte aggályaink vannak. Mielőtt

Tovább olvasom »

Az infrapanelt a kiskedvenced is imádni fogja!

Jön a hűvösebb idő, ami nemcsak minket érint negatívan a kellemes, nyári napok után. Lakásban tartott kiskedvenceink is nehezen szoknak hozzá az évszakváltás okozta hideghez, gyakrabban is vonulnak vissza a kuckójukba. De milyen fűtést válasszunk, hogy nekünk és nekik is jó legyen?

Tovább olvasom »

Ez a típusú fűtés lesz a legjobb az irodádba!

Ahhoz, hogy hatékonyak legyünk a munkánk során, fontos, hogy az irodai környezetünk a lehető legkényelmesebb legyen. Ehhez hozzátartozik a megfelelő hőmérséklet megteremtése is. De mégis hogyan tudnánk két legyet ütni egy csapásra, és a lehető legolcsóbb és egyben legkényelmesebb megoldást választani? A legtöbb irodában vagy hűtő-fűtő légkondicionáló berendezések vagy radiátorok

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Készülj fel a hideg hónapokra!

15% kedvezmény

infrapanelekre, 200.000 Ft értékű vásárlás felett!

A kedvezmény csak infrapanelekre érvényes és más kedvezménnyel, vagy csomaggal nem vonható össze!

Az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig tart!

Yandiya Infrapanel Akció