Blog

Hírek | Újdonságok | Vélemények | Segítség

Üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával: növelje vállalkozása hatékonyságát

Az üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával kulcsfontosságúak minden vállalkozás számára, amely hatékony fűtési megoldást keres. Az infrapanel fűtés olyan innovatív elektromos fűtési rendszer, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jelentős megtakarításokat érjenek el, miközben növelik a munkahelyi kényelmet és a hatékonyságot.

Tovább olvasom »

Teraszok újratöltve: a kültéri infra hősugárzók hatásai a környezetre és a pénztárcánkra

A teraszok népszerűsége töretlen, és egyre többen szeretnék otthonukat olyan kültéri élettérrel kibővíteni, ahol kellemesen eltölthetik az időt a szabadban. Azonban a hidegebb hónapokban vagy estéken gyakran szükség van egy melegedést biztosító megoldásra. A kültéri infra hősugárzók kitűnő választásnak bizonyulnak ilyen helyzetekben, hiszen energiahatékonyak, környezetbarátak és kellemes meleget biztosítanak.

Tovább olvasom »

Infrapanel és napelemes rendszerek: mire kell odafigyelni a telepítéskor? I.

Az elmúlt években egyre nő azoknak a háztartásoknak a száma, ahol elektromos fűtésrendszert telepítenek. Nem is csoda, hiszen egyre hatékonyabb és gazdaságosabb a működésük. Az infrapanel ezek közül az egyik legmodernebb fűtési megoldás, tökéletes azok számára, akik minimalizálni szeretnék a fűtési költségeket. Napelemes rendszerre kötve pedig akár nullára is redukálhatjuk

Tovább olvasom »

Jövőre is lesz tél, érdemes korszerűsíteni!

Bár még esténként be kell kapcsolni kicsit a fűtést, de azért már a fő fűtésszezonnak vége! Fellélegezhetünk, ezt is túléltük, szerencsére kegyes volt az időjárás, és nem volt olyan zord az évszak. Érdemes azonban előre gondolkodni, és felkészülten várni a következő telet!

Tovább olvasom »

Legyen neked is prémium fűtésrendszered!

Valószínű, most nem sok olyan ember él az országban, aki ne gondolkozott volna el az energiaárakon, és ne vette volna sorba a különböző fűtésrendszerek előnyeit és hátrányait. Talán most nyitottabbá váltunk egy kicsit az új technológián alapuló fűtésrendszerekre is. Ilyen például az infrapanel, amely mind megjelenésében, mind hatékonyságában a prémium

Tovább olvasom »

Mennyire ellenállóak az infrapanelek?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire tartósak és ellenállóak az infrapanelek. Gyakran félünk az új technológiáktól, pedig ez a fűtési megoldás mind hatékonyságban, mind élettartamban túlszárnyalja a hagyományos fűtésrendszereket!

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Már csak március 31-ig!

Akár 10% kedvezmény

Vásárolj most infrapaneleket, és élvezd az akcióinkat!

Vásárolj legalább 200.000 Ft értékben és adunk 5% kedvezményt!

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, megduplázzuk a kedvezményt és 10%-al olcsóbban veheted meg termékeinket!

Yandiya Infrapanel Akció