10 ok, amiért érdemes infrapanelt választanod

Fűtésrendszerünk kiválasztása nagy körültekintést igényel, hiszen számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az infrapanel egy olyan új technológiás megoldás, mely a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben számos előnnyel kecsegtet. Ha még hezitálsz a döntésben, íme, 10 érv, ami miatt érdemes lehet az infrapanelek mellett letenni a voksod.

  1. Energiatakarékosság: Az infrapanelek a felvett energia közel 100%-át (na jó, csak 98%-át) hasznosítják. Hogy mivel kell ezt a számot összevetni? A hagyományos fűtésrendszereknél ez a szám 60% körül mozog.  Így az infrapanelek kevésbé terhelik az energiahálózatot, és kevesebb energiafelhasználással is meleget varázsolhatsz.

  2. Gyors felfűtés: Hagyományos fűtésrendszerek mellett időbe telhet, mire bekapcsolás után felmelegszik a helyiség. Infrapanellel ez valójában pillanatok alatt megoldható, ráadásul, mivel nem a levegőt, hanem a helyiségben lévő objektumokat melegíti, ezt szó szerint azonnal érezheted a saját bőrödön.

  3. Csendes működés: Az infrapanelek sok más fűtésrendszerrel szemben – pl. klíma állandó fúvó hang, gázfűtés kattogás stb. – teljesen zajmentesek. Így nyugodtabb környezet kialakítását teszik lehetővé.

  4. Kellemes hőérzet: Az infravörös sugárzás hasonlóan hat a nap sugaraihoz, így az infrapanelekkel fűtött helyiségben az emberek kellemesen melegnek érzik magukat. A tévhitekkel ellentétben, ettől nem fogsz lebarnulni, ráadásul az UV sugarakkal ellentétben az infrasugarak egyáltalán nem károsak az egészségre.

  5. Zónafűtési lehetőség: Az infrapanelekkel könnyen kiválaszthatod, mely területeket szeretnéd fűteni, ezáltal optimalizálva az energiát és csökkentve a fűtési költségeket. Teljes fűtésrendszerként és kiegészítő fűtésként is megállja a helyét.

  6. Dizájn és funkcionalitás: Az infrapanelek modern és esztétikus kialakításukkal bármilyen belsőépítészeti stílussal könnyen összehangolhatóak, és akár tükörrel vagy képpel is kombinálhatóak.

  7. Karbantartásmentesség: Az infrapanelek általában nem igényelnek karbantartást, nincs szükség a rendszer évenkénti áttisztítására vagy szervizelésre, ezáltal rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg.

  8. Terápiás hatások: Az infravörös sugárzásnak számtalan pozitív hatása lehet az egészségedre, például ellazítja az izmokat, segíti a sebgyógyulást, és az általános közérzeted is jobb lehet tőle.

  9. Környezetbarát megoldás: Az infrapanelek használata nem jár semmiféle károsanyag-emisszióval, így környezetbarát fűtési megoldást jelentenek.

  10. Hosszú élettartam: Az infrapanelek akár egész életen át kiszolgálhatnak. Mivel nincsenek benne mozgó alkatrészek, így a szervizelésre sem lesz gondod.

A fentiek is bizonyítják, hogy az infrapanel nem egy újkeletű divathóbort, hanem a régi fűtésrendszereknek igenis vonzó alternatíváját jelenthetik. Válassz bölcsen, válaszd az infrapanelt!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, termékeinket megrendelheted webshopunkon keresztül vagy emailben is. Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámíthatod, hogy mekkora teljesítményű infrapanelekre lesz szükséged. Ha még sem boldogulsz, esetleg szükséged van segítségre a telepítésben, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Hasonló cikkek

Miért jobb az infrapanel fűtés, mint a hagyományos fűtésrendszerek?

Az infrapanel fűtés a jövő technológiája a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben: előnyei számosak, és az energiaháztartás szempontjából is kifizetődő lehet váltani erre a fűtési megoldásra. A cikkünkben bemutatjuk az infrapanelek előnyeit a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben, hogy olvasóink megalapozott döntést hozhassanak saját otthonuk fűtési rendszerének kiválasztásában.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Tél végi áreső!

Akár 10% kedvezmény

Vásárolj most infrapaneleket, és élvezd az akcióinkat!

Vásárolj legalább 200.000 Ft értékben és adunk 5% kedvezményt!

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, megduplázzuk a kedvezményt és 10%-al olcsóbban veheted meg termékeinket!

Yandiya Infrapanel Akció