Dekoratív üveg infrapanel

Fehér és fekete színben kapható üveg infrapaneleink nem csak a megfelelő hőmérsékletet biztosítják otthonunk számára, hanem megjelenésükkel egy-egy szoba díszitő elemeként is funkciónálhat.

Megoldás minden helyiségben.

Infrafűtés üvegből?

Az üvegből készült infravörös melegítők különösen népszerűek a stílusos megjelenésüknek köszönhetően. Személyes preferenciájától és a ház belsőépítészetétől függően számos változat közül választhatunk.

Az üveg infravörös melegítők elülső része edzett biztonsági üvegből készül, amely a gyakorlatban rendkívül robusztus és ellenálló. Az üveg infrapanelek nem csak jól néznek ki, hanem elegáns megjelenésük ellenére tartósak és ellenállók.

Az üveg infrapanelek, akárcsak az összes többi infrapanel, könnyen tisztíthatóak egy nedves ruhával vagy egy tollseprűvel. A hagyományos fűtőtesttel ellentétben az üvegfűtés rendszeres tisztítása nem okoz problémát.

Üveg infrapanel

Gyakori kérdések

Bármilyen helyiségben telepíthető, falra és mennyezetre egyaránt. Stílusos megjelenése miatt falra célszerű rakni, így a vendégek és saját magunk is gyönyörködhetünk benne.

Az épület környezeti hőmérsékletétől és hővisszatartásától függően ez változhat. Mivel az infrapanelek először az épületet melegítik fel, ez több órát is igénybe vehet, míg a kívánt hőmérsékletet elérik.

Azonban ezt követően a hagyományos fűtőberendezésekkel ellentétben, sokkal hatékonyabban és kevesebb energia felhasználása mellett tartják meg a kívánt hőmérsékletet. Ennek oka, hogy a hő, az infrapanel körül található felmelegített tárgyakról verődik vissza.

Termékeink IP65-ös besorolásúak. Teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból.

Hatásfoka közel 100 százalékos, ami azt jelenti, hogy a fűtésre fordított energia teljes mértékben hőleadásra kerül. Az infra fűtés sajátosságának köszönhetően a hőérzetünk nagyobb, így kisebb hőmérséklet is elég a megfelelő komfort érzethez.

Kényelem és stílus minden helyiségben

Az infrapanel valóban forradalmi – a fűtés korszerű módja. Vagy felszerelheted paneljeinket a falra vagy a mennyezetre, amelyek így diszkréten meghúzódnak, nem zavarják a szoba berendezését és meghagyják teljes területét.

Az infrapanelek precíz szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy pont a megfelelő hőmérsékletet állítsd be felkeléshez vagy lefekvéshez, és csökkentsd a hőmérsékletet napközben, amikor úgysem tartózkodsz otthonodban.

Tükör infrapanel
Fehér vagy fekete? Válaszd a stílusodnak megfelelőt!

Design üveg infrapanel

Üveg infrapaneljeink különböző méretben kaphatóak. Így a szoba kialakításához vagy elrendezéséhez legjobban passzoló méretű panellel ékesíthetjük otthonunkat vagy irodánkat.

Mérnöki bravúr

Az üvegről egy rideg, hideg, könnyen törő felület jut eszünkbe, azonban üveg infrapaneljeink segítségével egy másik oldaláról is megismerhetjük ezt a sokoldalúan felhasználható anyagot.

Termékeink edzett – nehezen törő -, csiszolt szélű, keret nélküli üveg felülettel és kialakítással rendelkeznek, így modern megjelenést kölcsönöznek a közel 100%-os hatásfok mellett.

IP 65-ös besorolása révén nem csak otthonod bármely szobájának, de akár a fürdőszoba és a konyha tökéletes kiegészítője is lehet.

Termékeinkről részletes információ és megrendelés

Tudtad-e?

Új generációs fűtés

Tudtad-e, hogy termékeinkkel a hagyományos fűttés teljes mértékben kiváltható? Otthonod bármely helyiségébemegtalálod a Neked megfelelő infrapanelt, mely akár lakásod dísze is lehet.

Energiatakarékosság

Tudtad-e, hogy az infrapaneleinkre jellemző, hogy a felvett áram mennyiségét csaknem teljesen fűtési energiává alakítják át? Ezt mutatja termékeinknél a 98%-os hatékonysági mutató, mely által energiatakarékossági besorolásuk A+.

Szaktanácsadás

Tudtad-e, hogy termékeink értékesítése mellett, szaktanácsadásban és kivitelezésben is segítségedre vagyunk? Szakembereink, kivitelező partnetreink már új otthonod tervezési fázisában is rendelkezésedre állnak.

Alumínium infrapanel kínálatunk

Kérdésed van?

Várjuk megkeresésed, hogy válaszunkkal segíthessünk döntésedben.

hu_HUMagyar