Kültéri infra hősugárzó az energiatakarékos megoldás

Kint ülni a teraszon a barátokkal egy hűvös éjszakán?

Kültéri infra hősugárzóval nem jelent problémát. Nem kell az izgalmas beszélgetéseket félbeszakítani, mert kezd hűvösödni. Csak be kell kapcsolni a kültéri infrasugárzót és folytatódhatnak az izgalmas beszélgetések.

Fali és mennyezeti kültéri infra hősugárzó

Tökéletes melegség például egy kávézó teraszán

Kültéri infra hősugázóinkat nagy megelégedéssel használják a vendéglátóiparban. Termékeink mostantól magánfelhasználók számára is elérhetőek, így saját teraszunkat, télikertünket és nagyobb is tudjuk fűteni a segítségével.

A folyamatos kutatás és termékfejlesztés révén infra hősugárzóink most már szignifikánsan olcsóbban működtethetők, mint egy hagyományos palackos gázfűtés.

Miben különbözik a kültéri infrasugárzó a hagyományos megoldásoktól?

Az infravörös sugárzás közvetlenül felmelegíti a felületeket anélkül, hogy kitérőt tenne (légáramlat nem hat rá). Az infravörös melegítő infravörös sugárzása eltalálja a felületeket, ahol elnyelődik és hővé alakul. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a bőrön érzezzük a hő hatását, továbbá közvetlenül melegíti a székeket és a padlót is.

A hagyományos gázzal működtetett hősugárzók az égés során széndioxidot termelnek, sőt amennyiben zártabb részen (sátor) alkalmazzák, akkor a bentlévő oxigént is elhasználják.

Míg a ventilátoros és a gázmelegítőknek időt vesz igénybe, hogy elég levegőt melegítsenek (amennyiben légáramlás is van ez az idő még több), addig az infravörös sugárzó melegítő gyorsan felmelegszik. Ezenkívül a legtöbb hagyományos hősugárzó az eszköz közelében működik hatékonyan, míg az infravörös hősugárzók mindig felmelegítik azt a felületet, amelyre irányítják.

A kültérő infrasugárzóhoz elektromos áram forrás kell csak és már működik is. A hagyományos gáz hősugárzó gáztartályát cserélni kell. Idővel a gáz hősugárzó égőfeje elkoszolódhat, amely további karbantartást igényel.

Design és megjelenés

Kültéri hősugárzóinkat a letisztult design és a hatékony működés jellemzi.

Esztétikus megjelenésével már-már beleolvad a környezetébe, hiszen falra és mennyezetre egyaránt felszerelhetőek. Az infra hősugárzó fekete üveg felületének és eloxált alumínium borításának köszönhetően bármely helyiség éke lehet.

IP 65-ös besorolásának köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használhatóak.

Kültéri infrasugárzó nagyobb helyiségekbe

A kültéri infrasugárzó nem csak a kis helyiségben használható, hiszen egyetlen eszközzel akár 32 m²-t is fel tudunk fűtteni.
Nincs elvesztett fűtési energia, mivel nem a levegőt fűtjük fel, valamint nem a helyiség felső területén gyűlik össze a meleg levegő. Az infrapanelek esetében a meleget közvetlenül a körülötte lévő tárgyakon, illetve saját bőrünkön érezzük, akár csak a napsütésnél.

Termékeink nem önálló fűtőpanelek, így akár több infrasugáró együttes használata során a falra szerelt termosztát segítségével könnyen a megfelelő hőfokon tarthatjuk környezetünk levegőjét.

Termékeinkről részletes információ és megrendelés

Tudtad-e?

Új generációs fűtés

Tudtad-e, hogy termékeinkkel a hagyományos fűttés teljes mértékben kiváltható? Otthonod bármely helyiségébemegtalálod a Neked megfelelő infrapanelt, mely akár lakásod dísze is lehet.

Energiatakarékosság

Tudtad-e, hogy az infrapaneleinkre jellemző, hogy a felvett áram mennyiségét csaknem teljesen fűtési energiává alakítják át? Ezt mutatja termékeinknél a 98%-os hatékonysági mutató, mely által energiatakarékossági besorolásuk A+.

Szaktanácsadás

Tudtad-e, hogy termékeink értékesítése mellett, szaktanácsadásban és kivitelezésben is segítségedre vagyunk? Szakembereink, kivitelező partnetreink már új otthonod tervezési fázisában is rendelkezésedre állnak.

Kültéri infrasugárzó

Kérdésed van?

Várjuk megkeresésed, hogy válaszunkkal segíthessünk döntésedben.

hu_HUMagyar