Kültéri infra hősugárzó

az energiatakarékos megoldás

Kint ülni a teraszon a barátokkal egy hűvös éjszakán?

Kültéri infra hősugárzóval nem jelent problémát. Nem kell az izgalmas beszélgetéseket félbeszakítani, mert kezd hűvösödni. Csak be kell kapcsolni a kültéri infrasugárzót és folytatódhatnak az izgalmas beszélgetések.

Fali és mennyezeti kültéri infra hősugárzó

Tökéletes melegség például egy kávézó teraszán

 

Kültéri infra hősugázóinkat nagy megelégedéssel használják a vendéglátóiparban. Termékeink mostantól magánfelhasználók számára is elérhetőek, így saját teraszunkat, télikertünket és nagyobb is tudjuk fűteni a segítségével.

A folyamatos kutatás és termékfejlesztés révén infra hősugárzóink most már szignifikánsan olcsóbban működtethetők, mint egy hagyományos palackos gázfűtés.

Kültéri infra hősugárzó 1000 Watt

Miben különbözik a kültéri infrasugárzó a hagyományos megoldásoktól?

Energia takarékos

Az infravörös sugárzás közvetlenül felmelegíti a felületeket anélkül, hogy kitérőt tenne (légáramlat nem hat rá). Az infravörös melegítő infravörös sugárzása eltalálja a felületeket, ahol elnyelődik és hővé alakul. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a bőrön érzezzük a hő hatását, továbbá közvetlenül melegíti a székeket és a padlót is. 

Gyorsabban eléri a kívánt hatást

Míg a ventilátoros és a gázmelegítőknek időt vesz igénybe, hogy elég levegőt melegítsenek (amennyiben légáramlás is van ez az idő még több), addig az infravörös sugárzó melegítő gyorsan felmelegszik. Ezenkívül a legtöbb hagyományos hősugárzó az eszköz közelében működik hatékonyan, míg az infravörös hősugárzók mindig felmelegítik azt a felületet, amelyre irányítják.

Nincsen CO2 kibocsátás

A hagyományos gázzal működtetett hősugárzók az égés során széndioxidot termelnek, sőt amennyiben zártabb részen (sátor) alkalmazzák, akkor a bentlévő oxigént is elhasználják.

Könnyű üzembe helyezni, továbbá karbantartás mentes

A kültérő infrasugárzóhoz elektromos áram forrás kell csak és már működik is. A hagyományos gáz hősugárzó gáztartályát cserélni kell. Idővel a gáz hősugárzó égőfeje elkoszolódhat, amely további karbantartást igényel.

Design és megjelenés

Kültéri hősugárzóinkat a letisztult design és a hatékony működés jellemzi.

Esztétikus megjelenésével már-már beleolvad a környezetébe, hiszen falra és mennyezetre egyaránt felszerelhetőek. Az infra hősugárzó fekete üveg felületének és eloxált alumínium borításának köszönhetően bármely helyiség éke lehet.

IP 65-ös besorolásának köszönhetően beltéren és kültéren egyaránt használhatóak.

Kültéri infra hősugárzó 3200 Watt

Kültéri infrasugárzó nagyobb helyiségekbe

A kültéri infrasugárzó nem csak a kis helyiségben használható, hiszen egyetlen eszközzel akár 32 m²-t is fel tudunk fűtteni.
Nincs elvesztett fűtési energia, mivel nem a levegőt fűtjük fel, valamint nem a helyiség felső területén gyűlik össze a meleg levegő. Az infrapanelek esetében a meleget közvetlenül a körülötte lévő tárgyakon, illetve saját bőrünkön érezzük, akár csak a napsütésnél.

Termékeink nem önálló fűtőpanelek, így akár több infrasugáró együttes használata során a falra szerelt termosztát segítségével könnyen a megfelelő hőfokon tarthatjuk környezetünk levegőjét.

Termékeinkről részletes információ és megrendelés

Tudtad-e?

Új generációs fűtés

Tudtad-e, hogy termékeinkkel a hagyományos fűttés teljes mértékben kiváltható?
Otthonod bármely helyiségébemegtalálod a Neked megfelelő infrapanelt, mely akár lakásod dísze is lehet.

Energiatakarékosság

Tudtad-e, hogy az infrapaneleinkre jellemző, hogy a felvett áram mennyiségét csaknem teljesen fűtési energiává alakítják át?
Ezt mutatja termékeinknél a 98%-os hatékonysági mutató, mely által energiatakarékossági besorolásuk A+.

Szaktanácsadás

Tudtad-e, hogy termékeink értékesítése mellett, szaktanácsadásban és kivitelezésben is segítségedre vagyunk?
Szakembereink, kivitelező partnetreink már új otthonod tervezési fázisában is rendelkezésedre állnak.

Kültéri Infrasugárzó 2400 W

Alumínium vázzal és kerámia bevonattal a hosszabb élettartam érdekében. Nagyobb kültéri területek vagy belterek fűtésére.

147 000 Ft

Több információ

Hosszúkás 1364 x 165 x 48 mm-es méretű kültéri infrasugárzó, amely könnyen telepíthető falra, mennyezetre vagy tetőgerendára.

Teljesítménye 2400 W

Kültéri Infrasugárzó 3200 W

Alumínium vázzal és kerámia bevonattal a hosszabb élettartam érdekében. Nagyobb kültéri területek vagy belterek fűtésére.

175 000 Ft

Több információ

Hosszúkás 1774 x 165 x 48 mm-es méretű kültéri infrasugárzó, amely könnyen telepíthető falra, mennyezetre vagy tetőgerendára.

Teljesítménye 3200 W

Kérdésed van?

 

Várjuk megkeresésed, hogy válaszunkkal segíthessünk döntésedben.