Miért a Yandiya?

Kiváló minőségű, környezetbarát, energiahatékony infrapananelek, megfizethető áron.
Díjnyertes termékeink kiegészítő fűtésként és teljes fűtésrendszerként is megállják a helyüket.

Yandiya

Az ausztrál Yandiya a világ egyik legnagyobb infrapanel gyártójaként komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, hiszen 6 kontinensen, több millió elégedett ügyfélnek biztosítja otthonának és irodájának melegét. Az innováció terén szerzett széleskörű tapasztalatait arra fordítja, hogy a lehető leghatékonyabb fűtési megoldásokat hozza létre. Ennek köszönhetően a gyártás során a legújabb technolológiákat alkalmazva, a lehető legmagasabb minőségű infrapaneleket állítják elő a piacon.

Magas szintű minőségbiztosítási rendszer
A Yandiya kiemelt figyelmet fordít a vásárlói elégedettségre, ezért soha nem köt kompromisszumot a termékek minőségében. A szigorú ellenőrzési protokolloknak köszönhetően a lehető legmagasabb minőségre törekszik, és a vásárlói visszacsatolásokra is különös figyelmet fordít. Velünk biztonságban érezheted magad, termékeink megbízhatóak, karbantartásmentesek, hatékony működésűek, ráadásul a dizájn tekintetében is az élen járnak.

Fontos számunkra a környezetvédelem
A lehető legmagasabb minőség megőrzése mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy termékeink ne csak hatékonyak, de környezetkímélőek is legyenek. A Yandiya infrapanelek az innovatív, infravörös terchnológiának köszönhetően mind hatékonyságban, mind környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve megelőzik a hagyományos fűtésrendszereket.

Célunk, hogy a fűtési megoldások piacán az innovatív és új technológia élvonalában maradjunk.

garancia
Garanciális feltételek

Legyen Neked is hatékony fűtésrendszered!

Termékeink energiatakarékosak, környezetkímélőek, és nincs szükség karbantartásukra sem. Vedd fel a harcot az elszálló fűtésszámlával, csatlakozz te is a több millió elégedett Yandiya ügyfélhez!

hu_HUMagyar