Alumínium infrapanel lakás, ház vagy üzlethelyiség fűtésére

Infrapaneleink kivállóan alkalmasak kiegészítő vagy fő fűtésként.

Energiatakarékos

Letisztult forma

Könnyen üzembe helyezhető

Nincsen karbantartási költség

Több, mint 20 éves tapasztalat.

Mi az infrapanel és hogyan működik?

Az infrapanel, infravörös sugárzó hőn alapuló elektromos melegítő. Hőhullámú vagy sugárzó fűtésnek is hívhatjuk. Teljes mértékben olyan, mint a nap, ezáltal közvetlen, kellemes hőt termel. 

Fő különbség a hagyományos fűtési rendszerekhez képest, hogy az infravörös fűtés nem melegíti a helyiség levegőjét. A környező anyagokat – azaz a falakat, a padlót és a szobában lévő tárgyakat melegíti, ennek köszönhetően allergiásoknak is kitűnő választás.

Éppen ez az elv teszi az infravörös fűtést annyira népszerűvé, mert a hő egyenletes eloszlása ​​a szoba felületén különösen kellemes és egészséges klímát hoz létre. A hő nem mozog a helyiségben, hanem folyamatosan szabadul fel a környező felületekről. 

Az infra fűtést alacsony beszerzési költség és kimagasló hatékonyság jellemzi.

Miért jó az alumínium infrapanel?

Energiatakarékos

Hatásfoka közel 100 százalékos, ami azt jelenti, hogy a fűtésre fordított energia teljes mértékben hőleadásra kerül. Az infra fűtés sajátosságának köszönhetően a hőérzetünk nagyobb, így kisebb hőmérséklet is elég a megfelelő komfort érzethez.

Letisztult forma

Az általunk forgalmazott infrapanelek keret nélkül készülnek, amely nem csak szebb, hanem a régi keretes infrapanel hátrányait is kiküszöbölik. A régi infrapanelek kerete a hőváltozás hatására leválhat.

Könnyű üzembe helyezni

Az infrapanel 4 db csavar segítségével a falra helyezhető. Az áramellátás közvetlen konektorba, konektoros termosztátba vagy központi termosztátra köthető.

Nincs karbantartási költség

A hagyományos fűtésekkel ellentétben az infrapanel fűtés nem igényel karbantartást. Nincsenek mozgó, kopó alkatrészek. Telepítés után nem kell évente találkozni a szerelővel, aki karbantartja a fűtési rendszert, mint a hagyományos fűtési megoldásoknál.

Alumínium infrapanel a nappali fűtésére

A legjobb fűtési megoldás a nappalikhoz. Az infrapanelek a mennyezetre vagy a falra szerelhetőek, így diszkréten beleolvadnak a háttérbe. A telepített panelek nem vesznek el helyet a nappalidból, ezzel a teljes teret meghagyva Neked.

A fűtőpanelek a szoba anyagát melegítik, ezért a hőmérséklet az egész szobában egyenletes, beleértve a padlót és a falakat is. Ez hasonló ahhoz a meleghez, amelyet egy kandalló ad. Sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb, mint a hőtárolós fűtőtestek és az olajradiátorok és lényegesen olcsóbb telepíteni és üzemeltetni, mint a padlófűtést.

Keret nélküli
A+
IP 41

Infrapanel nagyobb terek fűtésére

Nagyobb terek fűtése esetén célszerű több infrapanellel megoldani a fűtést. Ezeket egyenletesen elosztva a mennyezetre vagy falra szerelve kellemes, egyenletes hőmérséklet hozható létre. Az infrapaneleket egy központi termosztáthoz csatlakoztatva a helyiség fűtése kényelmesen szabályozható.

Tervezés, kivitelezés

Alumínium infrapaneljeink tervezése és gyártása során fő szempontként a mindennapi élet igényeire helyeződött a hangsúly. Selyemfényű bevonatának, varrat nélküli hegesztéseinek és kerekített éleinek köszönhetően elegáns megjelenést biztosítanak termékeink.

Keret nélküli paneljeink különböző teljesítménnyel és méretben vásárolhatóak, melyek A + energiahatékonyságát a fejlett szénkristály -, és a legújabb nanotechnológia biztosítja.

Infrapaneljeinket telepítési útmutatóval, szerelési sablonnal és rögzítőelemekkel szállítjuk.

Termékeinkről részletes információ és megrendelés

Tudtad-e?

Új generációs fűtés

Tudtad-e, hogy termékeinkkel a hagyományos fűttés teljes mértékben kiváltható?
Otthonod bármely helyiségébemegtalálod a Neked megfelelő infrapanelt, mely akár lakásod dísze is lehet.

Energiatakarékosság

Tudtad-e, hogy az infrapaneleinkre jellemző, hogy a felvett áram mennyiségét csaknem teljesen fűtési energiává alakítják át?
Ezt mutatja termékeinknél a 98%-os hatékonysági mutató, mely által energiatakarékossági besorolásuk A+.

Szaktanácsadás

Tudtad-e, hogy termékeink értékesítése mellett, szaktanácsadásban és kivitelezésben is segítségedre vagyunk?
Szakembereink, kivitelező partnetreink már új otthonod tervezési fázisában is rendelkezésedre állnak.

Infra 350 W

Alumínium keret nélküli infrapanel, amely energiahatékony, diszkrét fűtést biztosít és rendkívül sokoldalú. Telepíthető falra vagy mennyezetre, és ideális kisebb szobák fűtésére.

56 000 Ft

Több információ

Négyzet alakú 595×595 mm-es méretű, ultravékony (22 mm), amely kisebb helyiségek fűtésére alkalmas.

Teljesítménye 350 W

Infra 500 W

Közepes méretű alumínium keret nélküli infrapanel, amely energiahatékony, diszkrét fűtést biztosít és rendkívül sokoldalú. Telepíthető falra vagy mennyezetre, és ideális hálószobákhoz és nappali területeken.

68 000 Ft

Több információ

Téglalap alakú 595×795 mm-es méretű, ultravékony (22 mm), amely közepes helyiségek fűtésére alkalmas.

Teljesítménye: 500 W

Infra 800 W

Közepes méretű alumínium keret nélküli infrapanel, amely energiahatékony, diszkrét fűtést biztosít és rendkívül sokoldalú. Telepíthető falra vagy mennyezetre, amely ideális nappali és iroda fűtésére.

89 000 Ft

További információk

Téglalap alakú 595×1195 mm-es méretű, ultravékony (22 mm), amely közepes helyiségek fűtésére alkalmas.

Teljesítménye 800 W

Infra 1200 W

Nagy méretű alumínium keret nélküli infrapanel, amely energiahatékony, diszkrét fűtést biztosít és rendkívül sokoldalú. Telepíthető falra vagy mennyezetre, és ideális nagyobb szobák, tárgyalók fűtésére.

119 000 Ft

További információk

Téglalap alakú 800×1200 mm-es méretű, ultravékony (22 mm), amely nagy helyiségek fűtésére alkalmas.

Teljesítménye 1200 W

Kérdésed van?

 

Várjuk megkeresésed, hogy válaszunkkal segíthessünk döntésedben.