Tükör Infrapanel

Stílusos keretnélküli tükör infrapanelek bármilyen helyiségbe. Az üvegtükör legújabb technológiáját alkalmazva, innovatív keretnélküli kivetelben.

Innovatív infrafűtés vizes helyiségekbe is.

Tükör kettős funkcióval

Termékeink a Tükör Infrapanelek megtévesztésig hasonlítanak a hagyomás tükrökhöz. Ami megkülönbözteti az átlagos tükörtől, hogy a tükör infrapanel melleget is ad.

6 mm-es sík üvegből készült tükreink valódi, torzítás nélküli tükörképet adnak.

Gyakori kérdések

Termékeink IP65-ös besorolásúak. Teljes mértékben védett por ellen és kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból.

Igen. A fürdőszoba nem megfelelő fütöttsége miatt szokott penészedni a fal. A tükör infrapanel által felmelegített fürdőszobát elkerüli a penész.

Nem, amennyiben be van kapcsolva az infratükör. A pára a hideg felületen csapódik ki. A tükör infrapanel felülete meleg.

Minden olyan helyiségben, ahol a hagyományos tükröket is el szoktuk helyezni. Fürdőszobába, hálószobába, előszobába, stb.

Tükör infrapanel

 

Tükör infrapanel a fürdőszobában.

Használd a tükör infrapanelt, mind kiegészítő fűtésként, mind pedig minden szoba fő fűtéseként. Amennyiben a fürdőszobában elsődleges fűtésként infratükör fűtést használnál, akkor ajánlott a mosdó felett elhelyezni. Egyszerűen helyezd az infratükröt a falra, és fogmosás közben élvezd a napsütéses meleget.

Tökéletes design

Valós tükörkép

IP 65

Tükör infrapanel előszobába

Nagyon sok lakásban, házban az egyik leghidegebb pont az előszoba. Ugyanakkor az előszoba tartozéka sokszor a tükör is.

Lehetne az előszobai tükrünk egyben az előszobát fűtő egység is?

Most már igen. Válaszd az tükör infrapanelt, amely mind a két funkciót ellátja.

Led háttérvilágítás, egyedi megjelenés

Design infratükör

Desing infratükreink kivállóan alkalmassak egy-egy helység egyedivé tételére. Az infratükrök hátoldalán lévő hangulatos led világítás kiemeli a tükröt a helyiségből

Infrapanel a fürdőszobába? Válaszd inkább az infratükröt

Tükör infrapanel a fürdőszobába

Nincsen több pára a tükrön a fürdőszobában.

Nincsen több penész a falon.

Válaszd a tükör infrapanelt a fürdőszobádba, amely tükör és fűtőelem egyben.

Infratükör IH-50-MR

Tükör

Stílusos, a legújabb gyártási technológiával készült, innovatív keret nélküli, csiszolt szélekkel rendelkező helytakarékos infratükreink tökéletesen illenek otthonod minden helyiségébe, akár a hálószobádba is.

Egyedi páramentes tulajdonságának és IP 65-ös besorolásának köszönhetően ez lehet a lakás bármelyik vizes helyisége, így akár a fürdőszoba is.

Termékeinkről részletes információ és megrendelés

Tudtad-e?

Új generációs fűtés

Tudtad-e, hogy termékeinkkel a hagyományos fűttés teljes mértékben kiváltható? Otthonod bármely helyiségébemegtalálod a Neked megfelelő infrapanelt, mely akár lakásod dísze is lehet.

Energiatakarékosság

Tudtad-e, hogy az infrapaneleinkre jellemző, hogy a felvett áram mennyiségét csaknem teljesen fűtési energiává alakítják át? Ezt mutatja termékeinknél a 98%-os hatékonysági mutató, mely által energiatakarékossági besorolásuk A+.

Szaktanácsadás

Tudtad-e, hogy termékeink értékesítése mellett, szaktanácsadásban és kivitelezésben is segítségedre vagyunk? Szakembereink, kivitelező partnetreink már új otthonod tervezési fázisában is rendelkezésedre állnak.

Infratükör kínálatunk

Kérdésed van?

Várjuk megkeresésed, hogy válaszunkkal segíthessünk döntésedben.

hu_HUMagyar