Blog

Hírek | Újdonságok | Vélemények | Segítség

A penész eltávolítása és megelőzése a lakásban

A hűvösebb időjárásban sajnos a penészedésre hajlamos ingatlanokban megjelenik ez a makacs ellenség, ami ellen nagyon nehéz felvenni a harcot. De mégis mit tegyünk, ha mi is ezzel küzdünk? Először is: távolítsuk el a penészt, majd akadályozzuk meg az újbóli kialakulását. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Tovább olvasom »

Mennyire jó ötlet az infra panel a gyerekszobába?

Természetes, hogy gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. Rengeteg a bizonytalanság a szülőkben, hogy milyen lenne az ideális fűtés számura. Fontos szempont, hogy egyrészt gazdaságos legyen, ugyanakkor a gyerkőcök egészséges fejlődését is biztosítani tudjuk. Ezek mentén jártuk körbe, hogy mi lehet a lehető legjobb megoldás.

Tovább olvasom »
Infrapanel hálószoba

Infrapanel a hálószobádba

A hálószoba fűtésének kialakítása gyakran jelent kihívást. Egyrészt sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy túl kicsi a hely, és egyszerűen a radiátorok telepítése komoly logisztikai feladat. Másrészt az is előfordulhat, hogy szeretnénk, ha a hálószobánk hőmérséklete eltérne a lakás többi részétől. Nézzük, hogy érdemes-e ebben a helyiségben infrapaneles megoldásban gondolkodni.

Tovább olvasom »

Milyen hősugárzót vásároljak a teraszra?

Most már valóban vége a nyárnak, a napsugarak melegét fél évig biztosan nélkülöznünk kell. Ha mi mégis szeretnénk az őszi és téli hónapokban is kint ülni a teraszon, esetleg éttermünk vagy kávézónk van, akkor a kültéri infra hősugárzó beszerzését mindenképpen érdemes megfontolnunk. Olvass tovább, ha még nem ismerős ez a

Tovább olvasom »

Legyen a lehető leggazdaságosabb a fűtési szezon!

Ez a téma most mindenkit foglalkoztat, nem véletlenül. Az elszálló energiaárak arra késztetnek minket, hogy átgondoljuk, mégis hogyan vészeljük túl a fűtésszezont. Érdemes olyan megoldásban gondolkodnunk, ami nem csupán erre a télre segít ki minket, hanem hosszú távon is szívesen és hatékonyan tudjuk alkalmazni.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar