Blog

Hírek | Újdonságok | Vélemények | Segítség

Infrapanel és napelemes rendszerek: mire kell odafigyelni a telepítéskor? I.

Az elmúlt években egyre nő azoknak a háztartásoknak a száma, ahol elektromos fűtésrendszert telepítenek. Nem is csoda, hiszen egyre hatékonyabb és gazdaságosabb a működésük. Az infrapanel ezek közül az egyik legmodernebb fűtési megoldás, tökéletes azok számára, akik minimalizálni szeretnék a fűtési költségeket. Napelemes rendszerre kötve pedig akár nullára is redukálhatjuk

Tovább olvasom »

Jövőre is lesz tél, érdemes korszerűsíteni!

Bár még esténként be kell kapcsolni kicsit a fűtést, de azért már a fő fűtésszezonnak vége! Fellélegezhetünk, ezt is túléltük, szerencsére kegyes volt az időjárás, és nem volt olyan zord az évszak. Érdemes azonban előre gondolkodni, és felkészülten várni a következő telet!

Tovább olvasom »

Legyen neked is prémium fűtésrendszered!

Valószínű, most nem sok olyan ember él az országban, aki ne gondolkozott volna el az energiaárakon, és ne vette volna sorba a különböző fűtésrendszerek előnyeit és hátrányait. Talán most nyitottabbá váltunk egy kicsit az új technológián alapuló fűtésrendszerekre is. Ilyen például az infrapanel, amely mind megjelenésében, mind hatékonyságában a prémium

Tovább olvasom »

Mennyire ellenállóak az infrapanelek?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire tartósak és ellenállóak az infrapanelek. Gyakran félünk az új technológiáktól, pedig ez a fűtési megoldás mind hatékonyságban, mind élettartamban túlszárnyalja a hagyományos fűtésrendszereket!

Tovább olvasom »

A penész eltávolítása és megelőzése a lakásban

A hűvösebb időjárásban sajnos a penészedésre hajlamos ingatlanokban megjelenik ez a makacs ellenség, ami ellen nagyon nehéz felvenni a harcot. De mégis mit tegyünk, ha mi is ezzel küzdünk? Először is: távolítsuk el a penészt, majd akadályozzuk meg az újbóli kialakulását. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar