Energia Innovátor Díj 2023

A Shenzhen Yandiya Technology Limited, mint innovatív infravörös fűtőpanel gyártó cég, elismert eredményeit mutatja a “Best Infrared Heating Technology Manufacturer – 2023” díj, amit 2019 után másodszorra nyert el.

A cég élen jár az energiahatékony fűtési megoldások fejlesztésében, különösen az infravörös fűtéstechnológiában. A Yandiya termékei segítik a globális felmelegedés elleni küzdelmet, miközben javítják az emberek mindennapi életminőségét. Az infravörös fűtőpanelek a hagyományos fűtési módszerekhez képest gazdaságosabbak, környezetbarátabbak és a hagyományos konvekciós módszerekkel ellentétben közvetlenül a tárgyakat és az embereket melegítik fel.

A Yandiya a legújabb IoT technológiát is integrálja termékeibe, hogy növelje az energiahatékonyságot és a kényelmet a felhasználók számára. A cég vezető szerepet tölt be az energiaiparban, és folyamatosan fejleszti új technológiáit, beleértve a megújuló energiaforrásokkal működő fűtőpaneleket is.

A hivatalos bejelentés a képre kattintva olvasható el.

Hasonló cikkek

Miért jobb az infrapanel fűtés, mint a hagyományos fűtésrendszerek?

Az infrapanel fűtés a jövő technológiája a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben: előnyei számosak, és az energiaháztartás szempontjából is kifizetődő lehet váltani erre a fűtési megoldásra. A cikkünkben bemutatjuk az infrapanelek előnyeit a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben, hogy olvasóink megalapozott döntést hozhassanak saját otthonuk fűtési rendszerének kiválasztásában.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Tél végi áreső!

Akár 10% kedvezmény

Vásárolj most infrapaneleket, és élvezd az akcióinkat!

Vásárolj legalább 200.000 Ft értékben és adunk 5% kedvezményt!

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, megduplázzuk a kedvezményt és 10%-al olcsóbban veheted meg termékeinket!

Yandiya Infrapanel Akció