Energia Innovátor Díj 2023

A Shenzhen Yandiya Technology Limited, mint innovatív infravörös fűtőpanel gyártó cég, elismert eredményeit mutatja a “Best Infrared Heating Technology Manufacturer – 2023” díj, amit 2019 után másodszorra nyert el.

A cég élen jár az energiahatékony fűtési megoldások fejlesztésében, különösen az infravörös fűtéstechnológiában. A Yandiya termékei segítik a globális felmelegedés elleni küzdelmet, miközben javítják az emberek mindennapi életminőségét. Az infravörös fűtőpanelek a hagyományos fűtési módszerekhez képest gazdaságosabbak, környezetbarátabbak és a hagyományos konvekciós módszerekkel ellentétben közvetlenül a tárgyakat és az embereket melegítik fel.

A Yandiya a legújabb IoT technológiát is integrálja termékeibe, hogy növelje az energiahatékonyságot és a kényelmet a felhasználók számára. A cég vezető szerepet tölt be az energiaiparban, és folyamatosan fejleszti új technológiáit, beleértve a megújuló energiaforrásokkal működő fűtőpaneleket is.

A hivatalos bejelentés a képre kattintva olvasható el.

Hasonló cikkek

Az infrapanelt a kiskedvenced is imádni fogja!

Jön a hűvösebb idő, ami nemcsak minket érint negatívan a kellemes, nyári napok után. Lakásban tartott kiskedvenceink is nehezen szoknak hozzá az évszakváltás okozta hideghez, gyakrabban is vonulnak vissza a kuckójukba. De milyen fűtést válasszunk, hogy nekünk és nekik is jó legyen?

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar