Az infrapanel nyugalmat hoz az otthonodba

A ház fűtésrendszeréből származó zajok gyakran zavaróak és kellemetlenek lehetnek. Az infrapanel egy modern és csendes fűtési megoldás, amely nemcsak hatékony, de a csend szerelmeseinek is ideális választás. Ismerjük meg, hogyan hozza el az infrapanel ezt a nyugalmat és a hatékonyságot az otthonodba!

Városi környezetben sajnos hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy folyamatosan zajszennyezettségben élünk, ami nagyon káros hatással van az idegrendszerünkre, csökkenti a koncentrálóképességünket. Egy jól szigetelt ház, a megfelelő nyílászárókkal kizárja az utca zaját, de a hagyományos és egyes újabb típusú fűtési rendszerek gyakran járnak együtt különböző idegesítő hangokkal. Kattogás, sípoló, fröcsögő hangok, légfúvás, ismerős valamelyik? Szabadulj meg ezektől infrapanel segítségével! Ez az új technológiás fűtésrendszer teljesen csendes, így nem zavarja meg az éjszakai alvást vagy a nappali nyugalmat.

A hagyományos fűtéstípusoknál általában időbe telik, amíg a rendszer felmelegszik, és valóban elkezdi árasztani a meleget. Ez gyakran jár együtt különböző zajokkal, amelyet a csövek, a radiátorok és szivattyúk működése gerjeszt. Az infrapanel azonnal működésbe lép, amint bekapcsolod, pillanatok alatt meleg lesz a helyiségben, és nem jár semmilyen zajjal. Nincsenek benne mozgó alkatrészek, így nincs mi kattogjon, pattogjon – így éves karbantartásra sincs szükség. Csak kapcsold be, és élvezd a kellemes, napsugárzáshoz hasonló meleget!

A hagyományos és egyes újabb fűtésrendszerek a levegő melegítésén alapulnak. Ez természetesen azzal jár együtt, hogy a meleg levegő felfelé száll, és folyamatos légáramlat keletkezik a lakásban. A klímánál működés közben egyenesen süvít a „szél” a szobában, ami egy folyamatos hanghatással is jár. Az infrapanel ezzel ellentétben közvetlenül a tárgyakat, a falakat és a szobában lévő személyeket melegíti fel, nincs légáramlat, csak kellemes melegérzet.

Az infrapanelek telepítése sem jár komolyabb zajjal. Hiszen nem igényel bonyolult csövezést vagy egy komolyabb szellőzőrendszer kiépítését. Csak egyszerűen a konnektorba dugjuk vagy közvetlenül az áramkörre csatlakoztatjuk, néhány csavarral a falra rögzítjük, és készen is vagyunk. Megspórolhatjuk a zajjal és egyéb kellemetlenségekkel, költségekkel járó munkálatokat. És egy bónusz, amit korábban már zárójelben említettünk: nem kell évente szakembert hívni a karbantartás miatt, csak időnként letörölgetjük egy puha ronggyal, és készen is vagyunk.

Mit ér a csend, ha hónap végén a fűtésszámlától felmegy a vérnyomásunk? Oda a nyugalomnak! Ez az infrapanellel abszolút nem fordulhat elő, hiszen a hőeloszlás egyenletes, működése hatékony, a hőveszteség minimális. Egy igazán pénztárca- és környezetbarát fűtési megoldás, ami a felhasznált energia közel 100%-át hasznosítja.

Amennyiben bizonytalan vagy, keress minket bátran elérhetőségeinken, szívesen megválaszoljuk a felmerült kérdéseidet. Rengeteg információt találsz weboldalunkon és blogunkon, konkrét termékeinkről pedig részletes információkat találsz a webshopunkon.

Hasonló cikkek

Mennyire jó ötlet az infra panel a gyerekszobába?

Természetes, hogy gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. Rengeteg a bizonytalanság a szülőkben, hogy milyen lenne az ideális fűtés számura. Fontos szempont, hogy egyrészt gazdaságos legyen, ugyanakkor a gyerkőcök egészséges fejlődését is biztosítani tudjuk. Ezek mentén jártuk körbe, hogy mi lehet a lehető legjobb megoldás.

Tovább olvasom »
Infrapanel telepítése

Az infrapanel telepítése és karbantartása pofonegyszerű

Az infrapanel a jövő fűtési technológiája, ami már ma is könnyedén elérhető. Még sokan használják a hagyományos fűtési megoldásokat, ami csupán azok ismertségének köszönhető. Az infrafűtés előnyei rendkívül sokrétűek, ráadásul azt kevesen tudják, hogy milyen egyszerű azokat telepíteni és karbantartani. Váltás infrapanelre Egy teljesen új fűtésrendszer telepítése ijesztőnek tűnhet, pedig

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar