Az infrapanel nyugalmat hoz az otthonodba

A ház fűtésrendszeréből származó zajok gyakran zavaróak és kellemetlenek lehetnek. Az infrapanel egy modern és csendes fűtési megoldás, amely nemcsak hatékony, de a csend szerelmeseinek is ideális választás. Ismerjük meg, hogyan hozza el az infrapanel ezt a nyugalmat és a hatékonyságot az otthonodba!

Városi környezetben sajnos hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy folyamatosan zajszennyezettségben élünk, ami nagyon káros hatással van az idegrendszerünkre, csökkenti a koncentrálóképességünket. Egy jól szigetelt ház, a megfelelő nyílászárókkal kizárja az utca zaját, de a hagyományos és egyes újabb típusú fűtési rendszerek gyakran járnak együtt különböző idegesítő hangokkal. Kattogás, sípoló, fröcsögő hangok, légfúvás, ismerős valamelyik? Szabadulj meg ezektől infrapanel segítségével! Ez az új technológiás fűtésrendszer teljesen csendes, így nem zavarja meg az éjszakai alvást vagy a nappali nyugalmat.

A hagyományos fűtéstípusoknál általában időbe telik, amíg a rendszer felmelegszik, és valóban elkezdi árasztani a meleget. Ez gyakran jár együtt különböző zajokkal, amelyet a csövek, a radiátorok és szivattyúk működése gerjeszt. Az infrapanel azonnal működésbe lép, amint bekapcsolod, pillanatok alatt meleg lesz a helyiségben, és nem jár semmilyen zajjal. Nincsenek benne mozgó alkatrészek, így nincs mi kattogjon, pattogjon – így éves karbantartásra sincs szükség. Csak kapcsold be, és élvezd a kellemes, napsugárzáshoz hasonló meleget!

A hagyományos és egyes újabb fűtésrendszerek a levegő melegítésén alapulnak. Ez természetesen azzal jár együtt, hogy a meleg levegő felfelé száll, és folyamatos légáramlat keletkezik a lakásban. A klímánál működés közben egyenesen süvít a „szél” a szobában, ami egy folyamatos hanghatással is jár. Az infrapanel ezzel ellentétben közvetlenül a tárgyakat, a falakat és a szobában lévő személyeket melegíti fel, nincs légáramlat, csak kellemes melegérzet.

Az infrapanelek telepítése sem jár komolyabb zajjal. Hiszen nem igényel bonyolult csövezést vagy egy komolyabb szellőzőrendszer kiépítését. Csak egyszerűen a konnektorba dugjuk vagy közvetlenül az áramkörre csatlakoztatjuk, néhány csavarral a falra rögzítjük, és készen is vagyunk. Megspórolhatjuk a zajjal és egyéb kellemetlenségekkel, költségekkel járó munkálatokat. És egy bónusz, amit korábban már zárójelben említettünk: nem kell évente szakembert hívni a karbantartás miatt, csak időnként letörölgetjük egy puha ronggyal, és készen is vagyunk.

Mit ér a csend, ha hónap végén a fűtésszámlától felmegy a vérnyomásunk? Oda a nyugalomnak! Ez az infrapanellel abszolút nem fordulhat elő, hiszen a hőeloszlás egyenletes, működése hatékony, a hőveszteség minimális. Egy igazán pénztárca- és környezetbarát fűtési megoldás, ami a felhasznált energia közel 100%-át hasznosítja.

Amennyiben bizonytalan vagy, keress minket bátran elérhetőségeinken, szívesen megválaszoljuk a felmerült kérdéseidet. Rengeteg információt találsz weboldalunkon és blogunkon, konkrét termékeinkről pedig részletes információkat találsz a webshopunkon.

Hasonló cikkek

Az infrapanelt a kiskedvenced is imádni fogja!

Jön a hűvösebb idő, ami nemcsak minket érint negatívan a kellemes, nyári napok után. Lakásban tartott kiskedvenceink is nehezen szoknak hozzá az évszakváltás okozta hideghez, gyakrabban is vonulnak vissza a kuckójukba. De milyen fűtést válasszunk, hogy nekünk és nekik is jó legyen?

Tovább olvasom »

Energiahatékony megoldás – infrapanel, a gazdaságos fűtésrendszer

Amikor otthonunk fűtéskorszerűsítésén gondolkodunk, természetesen számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az álmunk egy olyan fűtésrendszer, ami egyszerűen beszerelhető, karban tartható, és költséghatékony a fenntartása. De van-e ilyen egyáltalán? Az infrapanel egy energia- és költséghatékony fűtési megoldás, amely az egyik lehető legjobb választás lehet. De lássuk az indokainkat!

Tovább olvasom »

Konvekciós vs. infrapaneles fűtésrendszer

Amikor új fűtésrendszerre van szükségünk, akkor az első dolog, amit át kell gondolnunk, hogy melyik a számunkra leghatékonyabb megoldás. Sokféle lehetőség közül válogathatunk, de vajon a régi vagy az újabb technológiákkal nyerünk hosszútávon? Ebben a cikkünkben az infrapaneleket hasonlítjuk össze a konvekciós fűtésrendszerekkel.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Tél végi áreső!

Akár 10% kedvezmény

Vásárolj most infrapaneleket, és élvezd az akcióinkat!

Vásárolj legalább 200.000 Ft értékben és adunk 5% kedvezményt!

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, megduplázzuk a kedvezményt és 10%-al olcsóbban veheted meg termékeinket!

Yandiya Infrapanel Akció