Üveg Infrapanel

Üveg infrapanel– az infrapanelek királynője

Az infrapanel többféle anyagból készülhet. Nálunk az infratükrön kívül alumínium és üveg infrapanelek is kaphatóak, most az utóbbiról szeretnénk néhány hasznos információval szolgálni. Tehát miért is érdemes az üveg infrapanelt választanod?

Dekoratív üveg infrapanel

Az üveg infrapanelek ugyanolyan hatékonyak, mint az alumíniumból készült társaik, a legtöbben a megjelenésük miatt részesítik őket előnyben. Fekete és fehér színben, többféle méretben és formában találod meg őket webshopunkban, hogy bármilyen enteriőrben megtaláld a helyüket. Amellett, hogy nagyon kellemes hőérzetet biztosítanak, a lakás díszitőelemeként is szolgáltnak. Emiatt alkalmazzák előszeretettel a lakberendezők is ügyfeleik ingatlanaiban. Helytakarékosak, szépek, hatékonyak. Kell ennél több?

Miből készül az üveg infrapanel?

Az üveg infrapaneleink elülső része edzett biztonsági üvegből készül, így nemcsak szépek, de tartósak is. Rendkívül robosztusak, ellenállóak, így nem kell aggódnod azon, hogy könnyedén megkarcolódnak vagy akár eltörnek. Tehát felejtsd el, amit eddig az üvegről gondoltál, esetünkben nem egy rideg, hideg, könnyen törő felületről van szó. Az általunk forgalmazott infrapanelek csiszolt szélű, keret nélküli darabok, melyek így nemcsak szebbek, de tartósabbak is, mint a kerettel rendelkező variánsok. A keret ugyanis idővel elkezd leválni, ami nem igazán kelt esztétikus látványt.

Hogyan kell tisztítani?

Az üveg infrapaneleink – akárcsak a többi anyagból készült darabok – rendkívül könnyen tisztántarthatóak. Elegendő egy nedves ruhával vagy egy tollseprűvel letörölgetni a rárakódott port, és más kész is. A hagyományos fűtőtesttel ellentétben az üveg infrapanelek tisztítása egyáltalán nem jelent problémát.

Üveg infrapanel

Hová tudom telepíteni?

Az üveg infrapaneljeinket – az alumíniumból készült változatokkal megegyezően – falra és plafonra is fel lehet szerelni. A legtöbbször azok választják, akik az oldalfalra szeretnék rögzíteni, itt tud érvényesülni ugyanis a legjobban ez a tökéletesen letisztult megjelenés. Végre egy „fűtőtest”, amit nem rejtegetni, hanem mutogatni szeretnénk!

Fürdőszobába is tehetem?

Bár fürdőszobába gyakrabban választják infratükreinket, de természetesen az üveg infrapaneleket is jó szívvel ajánljuk. Nem véletlenül nyerték el az IP65-ös besorolást, minden irányból, teljes mértékben védettek a kisnyomású vízsugár ellen. Így a nedvesség nem tehet kárt bennük.

Mennyire energiatakarékosak?

Üveg infrapaneljeink a felhasznált energia közel 100%-át hasznosítják, így elmondható, hogy az egyik leghatékonyabb fűtési megoldást jelentik a piacon. Ráadásul, mivel nem a levegőt, hanem a szobában lévő tárgyakat és a falakat melegítik, alacsonyabb hőmérsékleten is jobb hőérzetet biztosítanak, mint hagyományos társaik. Ugyanennek a technológiának köszönhető, hogy a hőeloszlás egyenletes, nem fordulhat elő olyan, hogy a plafon tájékán fölöslegesen van meleg, miközben mi vacogunk a kanapén.

Ha kedvet kaptál, látogass el webshopunkba, ahol megtekintheted aktuális kínálatunkat. További információkért böngészd a folyamatosan frissülő blogunkat, vagy kérd bátran szakértőink tanácsát elérhetőségeinken. Facebook oldalunkat itt éred el.

Hasonló cikkek

Energiahatékony megoldás – infrapanel, a gazdaságos fűtésrendszer

Amikor otthonunk fűtéskorszerűsítésén gondolkodunk, természetesen számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az álmunk egy olyan fűtésrendszer, ami egyszerűen beszerelhető, karban tartható, és költséghatékony a fenntartása. De van-e ilyen egyáltalán? Az infrapanel egy energia- és költséghatékony fűtési megoldás, amely az egyik lehető legjobb választás lehet. De lássuk az indokainkat!

Tovább olvasom »

Mennyire biztonságos az infrafűtés?

Az infravörös sugarak hallatán az infrapaneles fűtés sokak számára ijesztően hangzik. Mégis hogyan lehet biztonságos valami, ami sugarakat szór szét a lakásban? Pedig ez a fűtési technológia nemhogy veszélytelen, de még egészséges is. Elmagyarázzuk, hogy hogyan lehetséges ez. Az teljesen normális, ha egy új technológiával kapcsolatosan eleinte aggályaink vannak. Mielőtt

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar