Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

A hagyományos fűtési berendezések uralják a piacot, pedig az új technológiás fűtésrendszerekkel sokkal kedvezőbb feltételek mellett tudunk meleget varázsolni az otthonunkban. Közeledik a tél, és ha még előtte szeretnél váltani, érdemes átgondolnod a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait. Lássuk, hogy miért ajánljuk, hogy az infrapanel mellett tedd le a voksod!

Miért fontos melegen tartanod az otthonod?

Sokan inkább fagyoskodnak a hidegebb hónapokban, pedig a megfelelő hőmérséklet nem csupán a testi, a lelki egészségünkre is jó hatással van. És fordítva is, ha nem biztosítjuk a megfelelő hőmérsékletet, akkor szembe kell néznünk a káros okozatokkal. Az emberek hőérzete eltérő, de hüvelykujjszabályként elmondható, hogy érdemes otthonunkat legalább 18°C-os hőmérsékletre felfűteni. Így elkerülhetjük a megfázást, és mind fizikai, mind mentális értelemben hatékonyabbak leszünk. A téli időszakban immunrendszerünk erősítése a cél, igyekezzünk elkerülni a gyengítő elemeket! Az infrapaneles fűtési megoldások egyedi technológiájuknak köszönhetően nagyon kellemes, a napsugárzáshoz hasonló hőérzetet biztosítanak. Ez annak köszönhető, hogy nem a levegőt, hanem a helyiségben lévő tárgyakat és a falakat melegítik. Nem keletkezik légmozgás, ráadásul már alacsonyabb hőmérsékletet is melegebbnek érzékelünk. Az infravörös sugaraknak már önmagukban is számos pozitív hatása van egészségünkre, ezek közé tartozik a fokozott véráramlás, az erősebb immunrendszer, sőt, még gyulladáscsökkentő erejük is van. Mindez nagyon jól hangzik, de mi van a matekkal? Bárki megengedheti magának ezt a csodát?

Jobb hőérzet, alacsonyabb fűtésszámla

Az infrapaneles fűtési berendezésekkel rengeteget spórolhatunk. Már a beszerelése is egyszerű, semmilyen speciális szakértelmet nem kíván. Nincs szükség engedélyekre, amivel szintén rengeteg időt és pénzt spórolhatunk. Mivel a tárgyak és nem a levegő melegszik fel az infravörös sugarak hatására, így egy szellőztetéssel vagy ajtónyitogatással nem távozik a hő nagy része, mint a hagyományos fűtési berendezéseknél. A felfűtés is gyorsabb, nem kell sokáig fagyoskodnunk, miután hazaérünk a munkából. Az általunk forgalmazott infrapanelek összeköthetőek termosztáttal is, így akár időzítővel, akár WIFI segítéségével bekapcsolhatjuk őket.

De mit jelent ez számokban? Havi szinten akár 60%-ot is megtakaríthatunk a fűtésszámlánkon! Nincsenek nagy telepítési költségek, és a legjobbat még nem is mondtuk: az infrapaneles fűtésrendszerek semmilyen karbantartást nem igényelnek!

Stílusos fűtésrendszer, aminek hosszútávon örülhetünk

Legyen bármilyen stílusú is az otthonunk, az infrapaneleket könnyedén beilleszthetjük az enteriőrbe. Nincsenek helyigényes fűtőtestek, akár a falra vagy a plafonra is felszerelhetjük őket. A különböző változatokból kiválaszthatjuk a helyiségbe leginkább passzoló infrapaneleket. Tekintsd meg webshopunkban az alumínium vagy az üveg infrapaneljeinket, ha pedig speciális helyre – például fürdőszobába vagy előszobába szeretnéd -, ajánljuk figyelmedbe az infratükröt. Ez egy hosszútávú befektetés, ami már rövid távon is megtérül. Ráadásul költözéskor is magaddal viheted! Kell ennél több? Ha további kérdésed merült fel, böngészd át a blogunk többi írását, vagy keress minket bátran elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Hasonló cikkek

Infrapanel telepítése

Az infrapanel telepítése és karbantartása pofonegyszerű

Az infrapanel a jövő fűtési technológiája, ami már ma is könnyedén elérhető. Még sokan használják a hagyományos fűtési megoldásokat, ami csupán azok ismertségének köszönhető. Az infrafűtés előnyei rendkívül sokrétűek, ráadásul azt kevesen tudják, hogy milyen egyszerű azokat telepíteni és karbantartani. Váltás infrapanelre Egy teljesen új fűtésrendszer telepítése ijesztőnek tűnhet, pedig

Tovább olvasom »

Infrapanelt telepítenék, mire számíthatok?

Nagyon nehéz belevágni a fűtéskorszerűsítésbe, mert attól rettegünk, hogy egy vagyonba fog kerülni, ráadásul az egész lakást fel kell túrni miatta. Ez az igazság, vagy vajon csak egy tévhit? Lássuk, hogy mi a helyzet akkor, ha infrapaneles fűtésre váltasz!

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar