Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

Készülj a téli hidegre az infrapanellel!

A hagyományos fűtési berendezések uralják a piacot, pedig az új technológiás fűtésrendszerekkel sokkal kedvezőbb feltételek mellett tudunk meleget varázsolni az otthonunkban. Közeledik a tél, és ha még előtte szeretnél váltani, érdemes átgondolnod a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait. Lássuk, hogy miért ajánljuk, hogy az infrapanel mellett tedd le a voksod!

Miért fontos melegen tartanod az otthonod?

Sokan inkább fagyoskodnak a hidegebb hónapokban, pedig a megfelelő hőmérséklet nem csupán a testi, a lelki egészségünkre is jó hatással van. És fordítva is, ha nem biztosítjuk a megfelelő hőmérsékletet, akkor szembe kell néznünk a káros okozatokkal. Az emberek hőérzete eltérő, de hüvelykujjszabályként elmondható, hogy érdemes otthonunkat legalább 18°C-os hőmérsékletre felfűteni. Így elkerülhetjük a megfázást, és mind fizikai, mind mentális értelemben hatékonyabbak leszünk. A téli időszakban immunrendszerünk erősítése a cél, igyekezzünk elkerülni a gyengítő elemeket! Az infrapaneles fűtési megoldások egyedi technológiájuknak köszönhetően nagyon kellemes, a napsugárzáshoz hasonló hőérzetet biztosítanak. Ez annak köszönhető, hogy nem a levegőt, hanem a helyiségben lévő tárgyakat és a falakat melegítik. Nem keletkezik légmozgás, ráadásul már alacsonyabb hőmérsékletet is melegebbnek érzékelünk. Az infravörös sugaraknak már önmagukban is számos pozitív hatása van egészségünkre, ezek közé tartozik a fokozott véráramlás, az erősebb immunrendszer, sőt, még gyulladáscsökkentő erejük is van. Mindez nagyon jól hangzik, de mi van a matekkal? Bárki megengedheti magának ezt a csodát?

Jobb hőérzet, alacsonyabb fűtésszámla

Az infrapaneles fűtési berendezésekkel rengeteget spórolhatunk. Már a beszerelése is egyszerű, semmilyen speciális szakértelmet nem kíván. Nincs szükség engedélyekre, amivel szintén rengeteg időt és pénzt spórolhatunk. Mivel a tárgyak és nem a levegő melegszik fel az infravörös sugarak hatására, így egy szellőztetéssel vagy ajtónyitogatással nem távozik a hő nagy része, mint a hagyományos fűtési berendezéseknél. A felfűtés is gyorsabb, nem kell sokáig fagyoskodnunk, miután hazaérünk a munkából. Az általunk forgalmazott infrapanelek összeköthetőek termosztáttal is, így akár időzítővel, akár WIFI segítéségével bekapcsolhatjuk őket.

De mit jelent ez számokban? Havi szinten akár 60%-ot is megtakaríthatunk a fűtésszámlánkon! Nincsenek nagy telepítési költségek, és a legjobbat még nem is mondtuk: az infrapaneles fűtésrendszerek semmilyen karbantartást nem igényelnek!

Stílusos fűtésrendszer, aminek hosszútávon örülhetünk

Legyen bármilyen stílusú is az otthonunk, az infrapaneleket könnyedén beilleszthetjük az enteriőrbe. Nincsenek helyigényes fűtőtestek, akár a falra vagy a plafonra is felszerelhetjük őket. A különböző változatokból kiválaszthatjuk a helyiségbe leginkább passzoló infrapaneleket. Tekintsd meg webshopunkban az alumínium vagy az üveg infrapaneljeinket, ha pedig speciális helyre – például fürdőszobába vagy előszobába szeretnéd -, ajánljuk figyelmedbe az infratükröt. Ez egy hosszútávú befektetés, ami már rövid távon is megtérül. Ráadásul költözéskor is magaddal viheted! Kell ennél több? Ha további kérdésed merült fel, böngészd át a blogunk többi írását, vagy keress minket bátran elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Hasonló cikkek

Mennyire jó ötlet az infra panel a gyerekszobába?

Természetes, hogy gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. Rengeteg a bizonytalanság a szülőkben, hogy milyen lenne az ideális fűtés számura. Fontos szempont, hogy egyrészt gazdaságos legyen, ugyanakkor a gyerkőcök egészséges fejlődését is biztosítani tudjuk. Ezek mentén jártuk körbe, hogy mi lehet a lehető legjobb megoldás.

Tovább olvasom »