Milyen helyiségekbe javasoljuk az infrapanel telepítését?

Egyre többet hallunk az infrapanelekről, így már nem biztos, hogy teljesen ismeretlen számodra ez a fűtési megoldás. Ha megfelelő minőségű paneleket választasz, és odafigyelsz arra, hogy kellő számú infrapanelt, a megfelelő helyekre szerelj fel, akár a teljes fűtésrendszeredet is kiválthatod vele. Természetesen kiegészítő fűtésként is használhatod egy-egy helyiségbe, ahová vagy nem ér el az alap fűtésrendszered, vagy egy kis rásegítésre van szükséged.

Fürdőszoba fűtése biztonságosan

Az infrapanel ideális választás a fürdőszobádba. Sok olyan esettel találkozunk, amikor a hagyományos fűtés egyszerűen fizikailag nem fér el, vagy nincs kiépítve, és az érintettek valamilyen kiegészítő megoldást keresnek. Ilyenkor jó szívvel ajánljuk infratükreinket, melyek egy hagyományos tükör funkciójával bírnak, pluszban akár a teljes fürdőszobádat is befűtheted velük. Abszolút nem kell félned, hogy mi van, ha rácseppen a víz, állják a sarat, pillanatok alatt meleget varázsolnak, és még a tükör párásodásával járó problémától is megszabadulsz.

Ha nagyobb a fürdőszobád, vagy esetleg az infratükör valami miatt nem szimpatikus, ajánljuk figyelmedbe az infra törölközőszárítóinkat, melyeket letisztult dizájnnal, 3-féle színben árusítunk. Így szintén nem egy plusz radiátort kell elhelyezned a térbe, a „fűtőtestednek” egy odaillő funkciója is lesz, ráadásul törölközőid így mindig pillanatok alatt megszáradnak. Nagyon jó érzés lesz minden fürdés után egy puha, meleg törölközőbe burkolóznod!

Gardróbfűtés

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van egy külön gardróbszobád, akkor már csak a fűtését kell megoldanod! Ha nem szeretnéd fűtőtestekkel foglalni fölöslegesen a helyet, vagy csak időszakosan szeretnéd, hogy meleg legyen, amíg ott próbálgatod a különböző outfiteket, az infrapanel a legjobb választás számodra! Beállíthatod egy állandó, akár a lakás többi részétől alacsonyabb, állandó hőmérsékletre is, vagy kiegészítő fűtésként időszakosan is bekapcsolhatod. Ide is szeretettel ajánljuk a kiváló minőségű infratükreinket, egy fésülködőasztallal kiegészítve tökéletes lehet sminkelésre, vagy a frizurád elkészítésére.

Konyha és étkező

Sokan félnek attól, hogy a konyhában keletkező pára károsítja az infrapaneleket, de ettől abszolút nem kell tartanod! Itt is, úgy ahogyan a fürdőben is, bátran alkalmazhatod ezt az energiatakarékos fűtési megoldást, az étkezőasztal fölé, a mennyezetre szerelve pedig télen sem kell vacogni a családnak vagy a vendégeknek.

Dolgozószoba: hatékony munkakörnyezet infrapanellel

A dolgozószobában az infrapanelek kényelmes hőmérsékletet teremtenek a hatékony munkavégzéshez. Ha például nincs szükséged arra, hogy a teljes helyiségben azonos hőmérséklet legyen, irányíthatod a meleget az íróasztalod körüli területre, így nem kell fölösleges sarkokat fűtened.

Az infrapanelek egyre inkább az otthonok kényelmes és hatékony fűtési megoldásává válnak. Ahogy láthatjuk, nemcsak a nappalikban, de a háztartás különböző helyszínein is kiválóan alkalmazhatók. A fürdőszobai fűtés, törölközőszárító funkció, gardróbfűtés, konyha és dolgozószoba – mindezek együttesen hozzájárulnak egy modern, kényelmes és környezettudatos otthon kialakításához. Legyen az otthon meleg és kellemes mindenhol! Természetesen arra is van lehetőség, hogy a teljes otthonod minden szegletében azonos hőmérsékletet legyen, de akár a különböző helyiségekben, azok különböző szegleteiben úgy is alakíthatod, ahogy neked a legideálisabb, amivel rengeteg energiát spórolhatsz meg.

Termékeinkről további információkat találsz weboldalunkon, de elérhetőségeinken is szívesen állunk rendelkezésedre. Infrapaneljeinket és a kiegészítőket webshopunkon keresztül vagy e-mailen is megrendelheted, szükség esetén a beszerelésben is tudunk segíteni.

Hasonló cikkek

A penész eltávolítása és megelőzése a lakásban

A hűvösebb időjárásban sajnos a penészedésre hajlamos ingatlanokban megjelenik ez a makacs ellenség, ami ellen nagyon nehéz felvenni a harcot. De mégis mit tegyünk, ha mi is ezzel küzdünk? Először is: távolítsuk el a penészt, majd akadályozzuk meg az újbóli kialakulását. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Tovább olvasom »

Energia Innovátor Díj 2023

A Shenzhen Yandiya Technology Limited, mint innovatív infravörös fűtőpanel gyártó cég, elismert eredményeit mutatja a “Best Infrared Heating Technology Manufacturer – 2023” díj, amit 2019 után másodszorra nyert el. A cég élen jár az energiahatékony fűtési megoldások fejlesztésében, különösen az infravörös fűtéstechnológiában. A Yandiya termékei segítik a globális felmelegedés elleni

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar