0 Ft-os fűtésszámla? Infrapanellel lehetséges!

Rezsicsökkentés ide vagy oda, az tény, hogy az energiaárak folyamatosan növekednek. A támogatás sem fog örökké tartani, de mindenesetre az biztos, hogy évről évre többet fizetünk a fűtésrért. Egy dolgot tehetünk: korszerűsítjük a fűtésrendszerünket, így akár nullára is redukálhatjuk a költségeinket.

Nulladik lépés, ezt se hagyd ki!

Amit a fűtéskorszerűsítés előtt mindenképpen érdemes elvégezni, az a szükséges szigetelési munkálatok, valamint az elhasználódott nyílászáróink cseréje. Sajnos rengeteg család fűti az utcát, nem is gondolnánk, hogy ezek milyen gyorsan hozzák vissza az árukat. De ha ez megvan, akkor mi legyen a fűtésrendszerünkkel?

0 Ft-os fűtésszámla infrapanellel

A 0 Ft-os fűtésszámla infrapanel választásával igen is valósággá válhat! Ez annak köszönhető, hogy mindamellett, hogy egy rendkívül hatékony fűtési megoldásról beszélünk, összeköthető napelemes rendszerrel. Valójában ebben van a jövő, aki évtizedekben gondolkodik, valószínű akkor dönt a legjobban, ha minél hamarabb beruház. A napelemes rendszerek infrapanellel történő párosítása ugyanis hosszútávon akár nullára is redukálhatja a fűtésköltségeinket, így, ha nem 1-2 éves távlatban gondolkodunk, biztosak lehetünk benne, hogy visszahozza az árát. Ha hiszed, ha nem, már 8-10 éven belül is megtérülhet a befektetés, ezt követően pedig életed végéig spórolsz vele.

Állami támogatás is igényelhető

Mind a napelemes rendszerre, mind az infrapaneles fűtésrendszer telepítésére igénybe veheted az otthonfelújítási támogatást, melynek lejárati ideje az év végére tehető. Pont emiatt érdemes most belevágni, így már a következő fűtésszezonban élvezheted a napelem + infrapanel párosnak az elképesztő előnyeit. Az otthonfelújítási támogatásról bővebben olvashatsz a weboldalunkon is.

Miért jó, ha lecseréled a gázzal működő fűtésedet infrapanelre?

Először is, mert olcsóbb. Még napelem nélkül is elmondható, hogy akár havi 60%-os spórolhatsz a fűtésszámládon. Ez annak köszönhető, hogy rendkívül hatékony, a felhasznált energia 98%-át hasznosítja. Alacsonyabb hőmérsékleten is jobb hőérzetet biztosít, ráadásul egyenletes hőeloszlás érhető el vele, így nem kell a plafont fölöslegesen fűtened.

Ha az önös érdeken kívül nemesebb célok is vezérelnek, az infrapanel egy igazán környezetbarát megoldás. Nem jár ugyanis károsanyagkibocsátással, napelemmel párosítva pedig a lehető legkisebb mértékben járul hozzá az ökológiai lábnyomodhoz.

Biztonság tekintetében is élen jár, hiszen nem kell tartanod az égés során felszabaduló gázoktól, így pl. a CO mérgezéstől sem. Az infrasugarak teljesen biztonságosak, ráadásul számos egészségjavító hatásuk ismert.

Azoktól az apró kis bosszúságoktól is megkímélheted magad, amelyek egy fűtésrendszer karbantartásával járnak, hiszen az infrapanelben nincsenek mozgó alkatrészek, így semmilyen karbantartást nem igényelnek. Pár év alatt így rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg a karbantartáson.

Ugye, milyen jól hangzik? Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor böngészd át a weboldalunkat, ahol folyamatosan bővülő információkkal szolgálunk az infrapanelekről. Kérdés esetén fordulj bátran munkatársainkhoz elérhetőségeinken. Termékeinket a webshopunkon keresztül tudod megvásárolni, melyeket GLS futárszolgálattal, ingyenesen szállítunk ki otthonodba.

Hasonló cikkek

Az infrapanelt a kiskedvenced is imádni fogja!

Jön a hűvösebb idő, ami nemcsak minket érint negatívan a kellemes, nyári napok után. Lakásban tartott kiskedvenceink is nehezen szoknak hozzá az évszakváltás okozta hideghez, gyakrabban is vonulnak vissza a kuckójukba. De milyen fűtést válasszunk, hogy nekünk és nekik is jó legyen?

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar