Legyen neked is prémium fűtésrendszered!

Valószínű, most nem sok olyan ember él az országban, aki ne gondolkozott volna el az energiaárakon, és ne vette volna sorba a különböző fűtésrendszerek előnyeit és hátrányait. Talán most nyitottabbá váltunk egy kicsit az új technológián alapuló fűtésrendszerekre is. Ilyen például az infrapanel, amely mind megjelenésében, mind hatékonyságában a prémium kategóriába sorolható.

Prémium dizájn

Az infrapanel egy letisztult dizájnt képvisel, kialakításának köszönhetően bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét. Mivel rendkívül lapos, nem foglal el hasznos teret a helyiségben, amit akkor tudunk a leginkább kimaxolni, ha a plafonra szereljük fel. Az összes termékünket keret nélküli változatban kínáljuk, melyek így esztétikailag és minőségben is a legmagasabb minőséget képviselik.

A dizájn tekintetében a fekete és fehér színben elérhető, üveg infrapaneljeink képviselik a legmagasabb szintet, dekoratív megjelenésükkel a lakás díszévé is válhatnak.

A fürdőszobákba a tükör infrapanel termékek illenek a legjobban, melyek valódi, torzításmentes tükörképet adnak, így megtévesztésig hasonlítanak egy sima tükörhöz. Csupán annyi különbözteti meg őket az átlagos tükröktől, hogy meleget is adnak, akár a teljes fürdőszoba fűtését is biztosítják.

Prémium minőség

Infrapaneljeink megfelelnek a legmagasabb minőségi sztenderdeknek. A gyártó, az ausztrál Yandiya, kiemelt figyelmet fordít a vásárlói elégedettségre, és a szigorú ellenőrzési protokolloknak köszönhetően folyamatosan fejleszti a termékeit Az általunk forgalmazott infrapanelek megbízhatóak, hatékony működésűek és biztonságosak, és akár 100 000 órás élettartamra is képesek. A magas minőséget nemcsak a saját minőségbiztosítási rendszere szavatolja, több, független akkreditáló szervezet tanúsítványával is rendelkezik.

Elképesztő hatékonyság

A folyamatos fejlesztések oda vezettek, hogy a felhasznált energia közel 100%-át képes meleggé alakítani. Összehasonlításképpen, ez a szám a hagyományos fűtésrendszereknél olyan 60% körül mozog. Ahogy idősödik a termék, nem csökken a teljesítménye, ami azt jelenti, hogy évek múltával is ugyanazt a hőérzetet biztosítja, amit a vásárlás napján. És mindezt karbantartás nélkül éri el, tehát nem kell éves szinten ezzel bajlódnunk. Egy kis portörlés, és már kész is a nagygenerál.

Egészséges fűtésrendszer

Sokan tartanak az infrasugarak káros hatásaitól, pedig egyáltalán nincs mitől. Pont ellenkezőleg, számtalan előnyös hatással bírnak az egészségünkre! Az infrasugarak mélyen behatolnak a bőrünk alá, és nem csupán a hőérzetünket javítják, nagyon jó hatással vannak a vérkeringésünkre is. Ennek eredményeképpen nőhet a véráramunk oxigénszintje, csökkenhet a pulzusunk, és még számtalan kedvező egészégügyi hatást élvezhetünk. Ráadásul, mivel nem a levegőt melegíti, így nem okoz légáramlatot, nem kavarja fel a port a lakásban, így allergiával küzdők, illetve asztmások számára is nagyon jó választás.

Ez egy valóban prémium tulajdonságokkal rendelkező fűtési megoldás, aminek az ára abszolút nem a prémium kategóriába esik. Ha nem hiszed, nézz körbe webshopunkon, és meg fogsz lepődni, hogy milyen kedvező áron érhetőek el infrapanel termékeink. Kérdés, kérés esetén keress minket bátran elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

Hasonló cikkek

Infrapanel és napelemes rendszerek: mire kell odafigyelni a telepítéskor? I.

Az elmúlt években egyre nő azoknak a háztartásoknak a száma, ahol elektromos fűtésrendszert telepítenek. Nem is csoda, hiszen egyre hatékonyabb és gazdaságosabb a működésük. Az infrapanel ezek közül az egyik legmodernebb fűtési megoldás, tökéletes azok számára, akik minimalizálni szeretnék a fűtési költségeket. Napelemes rendszerre kötve pedig akár nullára is redukálhatjuk

Tovább olvasom »

Mennyire jó ötlet az infra panel a gyerekszobába?

Természetes, hogy gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. Rengeteg a bizonytalanság a szülőkben, hogy milyen lenne az ideális fűtés számura. Fontos szempont, hogy egyrészt gazdaságos legyen, ugyanakkor a gyerkőcök egészséges fejlődését is biztosítani tudjuk. Ezek mentén jártuk körbe, hogy mi lehet a lehető legjobb megoldás.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar