Miért válaszd a Yandiya infrapanelt és ne más gyártók termékeit?

Bár az infrapanel még nem egy elterjedt fűtési megoldás, az energiaválság következtében egyre többen látják be, hogy manapság már csak igatán korszerű, új technológiás, valóban energiahatékony megoldásokba érdemes beruházni. De miért érdemes a Yandiya termékeit választanod? A tények mellettünk szólnak!

A Yandiya szabadalmaztatott eljárással gyárt, speciális kialakítással rendelkező infrapaneleket, melyek az infravörös sugárzáson alapuló fűtési megoldások élvonalába emelik. Egy egész mérnöki csapat közös munkájának eredménye, hogy egy ennyire energiahatékony, a végfogyasztó számára végtelenül egyszerűen használható termék született. Ehhez a legújabb technológiákat használták fel, és nem csupán hatékonysági, biztonsági szempontokat is szem előtt tartottak.

A Yandiya infrapaneljei úgy lettek kialakítva, hogy egy kiemelten biztonságos fűtési megoldást nyújtsanak. Túlmelegedés elleni funkcióval is ellátták őket, így nem fordulhat elő, hogy a panelek túlságosan felforrósodnak, és balesetet okoznak otthonunkban. Egy bizonyos hőmérséklet fölött a panel egyszerűen kikapcsol, így erre nem kell külön figyelmet fordítanunk, és bátran bekapcsolva hagyhatjuk olyankor is, amikor elhagyjuk otthonunkat. Ez a megoldás nem befolyásolja az infrapanelek teljesítményét, valójában észre sem fogjuk venni, hogy ez történik, tehát nem kell attól félnünk, hogy emiatt esetleg fázni fogunk a lakásban.

Az általunk kifejlesztett innovációnak köszönhetően radikálisan le tudtuk csökkenteni az infrapanelek energiafelhasználását, mindezt anélkül, hogy a hőteljesítmény rovására menne. Az idő előrehaladtával a készülék teljesítménye nem csökken, így évek múltán is azt a hőérzetet biztosítja majd, amit eredetileg, a vásárlás során is elvártunk tőle.

A Yandiya célja, hogy folyamatosan és hosszútávon a piac vezető infrapanelgyártója maradjon. A magas minőségre a saját, szigorú minőségbiztosítási rendszeren túl, független akkreditáló szervezetek tanúsítványai jelentik a garanciát.

RoHS

A RoHS direktíva az EU-nak az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való alkalmazásának korlátozását célzó irányelve. A jogszabály hivatott volt biztosítani, hogy az elektronikai termékek mentesek legyenek többféle veszélyes anyagtól, továbbá megkönnyíti a hulladékáram újrahasznosítását. Érdekesség, hogy az 2002/95/EK irányelv átdolgozásának elfogadására (2011/65/EU) a soros magyar EU elnökség idején került sor.

CE

A “CE” a francia “Conformité Européene” kifejezés rövidítése, amely szó szerint “európai megfelelőséget” jelent. A jelölés azt hivatott jelezni, hogy a termék a rá vonatkozó előírásoknak megfelel és szabadon forgalmazható az EGT belső piacán.

IP

Az IP-besorolást vagy behatolásvédelmet az IEC (International Electrotechnical Commission) fejlesztette ki, és Európában és Ázsiában használják a leginkább. IP65-ös és IP67-es védettségű termékek akár kültéren, nedves környezetben, mechanikailag nem védett helyeken is alkalmazhatóak.

ErP

2007 decemberében az Európai Unió egy új rendeletcsomagot fogadott el az energiafelhasználást és klímavédelmet szem előtt tartva, melyet röviden ErP-nek vagyis az energiával kapcsolatos termékek, és ELD-nek vagyis energetikai osztályba való besorolás irányelvének neveznek. Termékeink a legmagasabb, A+ energiahatékonysági besorolással rendelkeznek.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni infrapaneljeinkkel kapcsolatosan, böngészd bátran a blogunk további cikkeit. Kérdéseiddel közvetlenül hozzánk is fordulhatsz elérhetőségeinken. Aktuális termékeinket megtalálod webshopunkat, melyet akár azon keresztül, akár e-mailben is megrendelhetsz, és amelyeket díjmentesen, GLS futárszolgálattal szállítunk ki számodra.

Hasonló cikkek

Mennyezetre szerelhető infrapanelek

Az infrapanelek egyik nagy előnye a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben, hogy rendkívül kis helyet foglalnak, és sokkal rugalmasabban el lehet őket helyezni, mint például a radiátorokat. De valóban lehetséges, hogy akár a plafonra is felszerelhetjük őket? Sokan nem tudnak elszakadni attól a gondolkodásmódtól, hogy a fűtőtestnek az ablak előtt a helye.

Tovább olvasom »

Mennyire jó ötlet az infra panel a gyerekszobába?

Természetes, hogy gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk. Rengeteg a bizonytalanság a szülőkben, hogy milyen lenne az ideális fűtés számura. Fontos szempont, hogy egyrészt gazdaságos legyen, ugyanakkor a gyerkőcök egészséges fejlődését is biztosítani tudjuk. Ezek mentén jártuk körbe, hogy mi lehet a lehető legjobb megoldás.

Tovább olvasom »

Hogyan hat az egészségünkre az infrafűtés?

Sokan tartanak attól, hogy az infrapanel által kibocsátott sugárzás káros lehet az egészségünkre. Ez egy tévhit, hiszen az infrapanel működése olyan technológián alapul, melynek köszönhetően számos szempont szerint sokkal egészségesebb, mint a hagyományos fűtésrendszerek. Lássuk, mi is az igazság. Az infravörös sugárzáson alapuló fűtési megoldások teljesen más típusú hőt hoznak

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar