Miért válaszd a Yandiya infrapanelt és ne más gyártók termékeit?

Bár az infrapanel még nem egy elterjedt fűtési megoldás, az energiaválság következtében egyre többen látják be, hogy manapság már csak igatán korszerű, új technológiás, valóban energiahatékony megoldásokba érdemes beruházni. De miért érdemes a Yandiya termékeit választanod? A tények mellettünk szólnak!

A Yandiya szabadalmaztatott eljárással gyárt, speciális kialakítással rendelkező infrapaneleket, melyek az infravörös sugárzáson alapuló fűtési megoldások élvonalába emelik. Egy egész mérnöki csapat közös munkájának eredménye, hogy egy ennyire energiahatékony, a végfogyasztó számára végtelenül egyszerűen használható termék született. Ehhez a legújabb technológiákat használták fel, és nem csupán hatékonysági, biztonsági szempontokat is szem előtt tartottak.

A Yandiya infrapaneljei úgy lettek kialakítva, hogy egy kiemelten biztonságos fűtési megoldást nyújtsanak. Túlmelegedés elleni funkcióval is ellátták őket, így nem fordulhat elő, hogy a panelek túlságosan felforrósodnak, és balesetet okoznak otthonunkban. Egy bizonyos hőmérséklet fölött a panel egyszerűen kikapcsol, így erre nem kell külön figyelmet fordítanunk, és bátran bekapcsolva hagyhatjuk olyankor is, amikor elhagyjuk otthonunkat. Ez a megoldás nem befolyásolja az infrapanelek teljesítményét, valójában észre sem fogjuk venni, hogy ez történik, tehát nem kell attól félnünk, hogy emiatt esetleg fázni fogunk a lakásban.

Az általunk kifejlesztett innovációnak köszönhetően radikálisan le tudtuk csökkenteni az infrapanelek energiafelhasználását, mindezt anélkül, hogy a hőteljesítmény rovására menne. Az idő előrehaladtával a készülék teljesítménye nem csökken, így évek múltán is azt a hőérzetet biztosítja majd, amit eredetileg, a vásárlás során is elvártunk tőle.

A Yandiya célja, hogy folyamatosan és hosszútávon a piac vezető infrapanelgyártója maradjon. A magas minőségre a saját, szigorú minőségbiztosítási rendszeren túl, független akkreditáló szervezetek tanúsítványai jelentik a garanciát.

RoHS

A RoHS direktíva az EU-nak az egyes veszélyes anyagok elektromos és elektronikus berendezésekben való alkalmazásának korlátozását célzó irányelve. A jogszabály hivatott volt biztosítani, hogy az elektronikai termékek mentesek legyenek többféle veszélyes anyagtól, továbbá megkönnyíti a hulladékáram újrahasznosítását. Érdekesség, hogy az 2002/95/EK irányelv átdolgozásának elfogadására (2011/65/EU) a soros magyar EU elnökség idején került sor.

CE

A “CE” a francia “Conformité Européene” kifejezés rövidítése, amely szó szerint “európai megfelelőséget” jelent. A jelölés azt hivatott jelezni, hogy a termék a rá vonatkozó előírásoknak megfelel és szabadon forgalmazható az EGT belső piacán.

IP

Az IP-besorolást vagy behatolásvédelmet az IEC (International Electrotechnical Commission) fejlesztette ki, és Európában és Ázsiában használják a leginkább. IP65-ös és IP67-es védettségű termékek akár kültéren, nedves környezetben, mechanikailag nem védett helyeken is alkalmazhatóak.

ErP

2007 decemberében az Európai Unió egy új rendeletcsomagot fogadott el az energiafelhasználást és klímavédelmet szem előtt tartva, melyet röviden ErP-nek vagyis az energiával kapcsolatos termékek, és ELD-nek vagyis energetikai osztályba való besorolás irányelvének neveznek. Termékeink a legmagasabb, A+ energiahatékonysági besorolással rendelkeznek.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni infrapaneljeinkkel kapcsolatosan, böngészd bátran a blogunk további cikkeit. Kérdéseiddel közvetlenül hozzánk is fordulhatsz elérhetőségeinken. Aktuális termékeinket megtalálod webshopunkat, melyet akár azon keresztül, akár e-mailben is megrendelhetsz, és amelyeket díjmentesen, GLS futárszolgálattal szállítunk ki számodra.

Hasonló cikkek

Válaszd az infrapanelt az irodádba!

A modern irodák tervezésénél egyre fontosabb szempont a hatékonyság és a kényelem biztosítása. Az infrapanel olyan innovatív fűtési megoldást kínál, amely nemcsak energiatakarékos, de kényelmes és egészséges környezetet is teremt az irodai munkavégzéshez. Miért érdemes tehát választani az infrapaneleket az irodádba?

Tovább olvasom »

10 ok, amiért érdemes infrapanelt választanod

Fűtésrendszerünk kiválasztása nagy körültekintést igényel, hiszen számos tényezőt kell figyelembe vennünk. Az infrapanel egy olyan új technológiás megoldás, mely a hagyományos fűtésrendszerekkel szemben számos előnnyel kecsegtet. Ha még hezitálsz a döntésben, íme, 10 érv, ami miatt érdemes lehet az infrapanelek mellett letenni a voksod.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar