Infratükör – 2 funkció 1 termékben

Olyan jól hangzik, hogy a legtöbben el sem akarják hinni, hogy ez jól működhet, pedig igaz. Az infratükör mindamellett, hogy tökéletes, torzításmentes tükörképet ad, teljesértékű infrapanelként funkcionál.

Keret nélküli infratükör

Mi a keret nélküli változatokat kínáljuk, hiszen ennek számos előnye van a kerettel rendelkező versenytársakhoz viszonyítva. Egyrészt ez a verzió sokkal letisztultabb megjelenést biztosít, szinte bármilyen enteriőrben megálja a helyét. Másrészt a tartósság szempontjából is kedvező a keret nélküli infratükröket választani, hiszen a keret idővel elkezd leválni, és foltozgatni lehet, de nagyon nem érdemes. Cserélni pedig csak a keret miatt eléggé bosszantó és nem túl pénztárcabarát dolog. De milyen egyéb előnyei vannak ezeknek a modern fűtési technológiának?

Helytakarékos fűtési megoldás

Ami hatalmas plusz a hagyományos fűtésrendszerekhez viszonyítva, hogy nem foglal plusz helyet a térben. Nyilván infratükröt olyan helyre telepítünk, ahol amúgy is egy sima tükröt szerettünk volna látni. Emiatt a leggyakrabban fürdőszobákba és előszobákba választják, de természetesen előfordulhatnak a lakás más pontjain is. Igazából, ha körbenézünk a helyiségben, észre sem vesszük, hogy valójában ezek a „fűtőtestek”, ami nagyban megkönnyíti számunkra a lakberendezést.

Fürdőszobába is kiváló választás

IP65-ös besorolásuknak köszönhetően fürdőszobába is bátran ajánljuk az általunk forgalmazott infratükröket. Ez a nemzetközi jelzés azt jelenti, hogy teljes mértékben védett a por és kisnyomású vízsugár ellen – ráadásul minden irányból.

Ugye milyen idegesítő, amikor fürdés után a pára kicsapódik a tükörre? Ilyen a bekapcsolt állapotú infratükörrel nem fordulhat elő, így napi szintű kellemetlenségtől szabadulhatunk meg a segítségével.

A többi infrapanelhez hasonlóan a penész ellen is egy igazi szuperfegyver. Ugyanis az infratükör nem a levegőt, hanem a helyiségben lévő tárgyakat és a falakat melegíti, így azokon nem tud kialakulni és megtelepedni a penész. Ennek ugyanis alapvető feltétele a nedvesség lenne, ráadásul légáramlat sem keletkezik, ami szintén elősegítené a probléma kialakulását és elterjedését.

Akár kiegészítő fűtésként is alkalmazható

Az infrapanelek teljes fűtésrendszerként is megállják a helyüket, de nagyon jó megoldásnak bizonyulnak akkor is, ha csupán kiegészítő fűtésként szeretnénk őket alkalmazni. Termosztátra, sőt, még napelemes rendszerre is köthetőek, így kiválthatod vele a hagyományos fűtésrendszeredet. De ha kiegészítésént, olyan helyiségekben szeretnéd alkalmazni, ahol például nincs elegendő hely a fűtőtestek telepítésére – előszoba, fürdőszoba, hálószoba stb. -, akkor is jó helyen jársz.

Szuperegyszerű telepítés és működés

Az infratükrök felhelyezése semmilyen speciális szakértelmet nem igényel, így nem kell hónapokat várnod a megfelelő szakira. Néhány csavarral a falra rögzíthető, és konnektorba vagy közvetlenül az áramkörre csatlakoztatva már működik is. Telepítése nem igényel engedélyeztetési folyamatot, így ezen is rengeteg időt és pénzt tudsz megtakarítani. Ráadásul mozgó alkatrészek híján még karbantartást sem igényel, számold csak ki, mit jelent ez pár éves távlatban a pénztárcádra nézve.

Ha infratükröt szeretnél, de még további kérdésed adódik, keress minket bátran elérhetőségeinken. Nemcsak a termékeink értékesítésével, de azok telepítésével is foglalkozunk, így ebben is tudunk segíteni. Jelenlegi kínálatunkat webshopunkban tudod megtekinteni.

Hasonló cikkek

Teraszok újratöltve: a kültéri infra hősugárzók hatásai a környezetre és a pénztárcánkra

A teraszok népszerűsége töretlen, és egyre többen szeretnék otthonukat olyan kültéri élettérrel kibővíteni, ahol kellemesen eltölthetik az időt a szabadban. Azonban a hidegebb hónapokban vagy estéken gyakran szükség van egy melegedést biztosító megoldásra. A kültéri infra hősugárzók kitűnő választásnak bizonyulnak ilyen helyzetekben, hiszen energiahatékonyak, környezetbarátak és kellemes meleget biztosítanak.

Tovább olvasom »

Infrapanelek és a fenntarthatóság: Zöld fűtés a jövőből

Az éghajlatváltozás és a környezeti fenntarthatóság ma már mindannyiunk számára központi témát jelentenek. Az energiahordozók fenntarthatatlan használata és a hőtermelés környezetre gyakorolt negatív hatásai arra kényszerítik az embereket, hogy új és kreatív megoldásokat keressenek a fűtés terén. Az infrapanel egy olyan fűtési megoldás, mely mind a felhasználó, mind a bolygónk

Tovább olvasom »
Mennyezetre infrapanel

A mennyezetre szerelt infrapanel előnyei

A felszerelési mód alapján kétféle infrapanelt különböztetünk meg: a falra és a mennyezetre szerelt infrapanel. Az általunk forgalmazott infrapanelek mindkét rögzítési módra alkalmasak. Most a plafonon történő elhelyezés előnyeit szeretnénk bemutatni.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar