Infratükör – 2 funkció 1 termékben

Olyan jól hangzik, hogy a legtöbben el sem akarják hinni, hogy ez jól működhet, pedig igaz. Az infratükör mindamellett, hogy tökéletes, torzításmentes tükörképet ad, teljesértékű infrapanelként funkcionál.

Keret nélküli infratükör

Mi a keret nélküli változatokat kínáljuk, hiszen ennek számos előnye van a kerettel rendelkező versenytársakhoz viszonyítva. Egyrészt ez a verzió sokkal letisztultabb megjelenést biztosít, szinte bármilyen enteriőrben megálja a helyét. Másrészt a tartósság szempontjából is kedvező a keret nélküli infratükröket választani, hiszen a keret idővel elkezd leválni, és foltozgatni lehet, de nagyon nem érdemes. Cserélni pedig csak a keret miatt eléggé bosszantó és nem túl pénztárcabarát dolog. De milyen egyéb előnyei vannak ezeknek a modern fűtési technológiának?

Helytakarékos fűtési megoldás

Ami hatalmas plusz a hagyományos fűtésrendszerekhez viszonyítva, hogy nem foglal plusz helyet a térben. Nyilván infratükröt olyan helyre telepítünk, ahol amúgy is egy sima tükröt szerettünk volna látni. Emiatt a leggyakrabban fürdőszobákba és előszobákba választják, de természetesen előfordulhatnak a lakás más pontjain is. Igazából, ha körbenézünk a helyiségben, észre sem vesszük, hogy valójában ezek a „fűtőtestek”, ami nagyban megkönnyíti számunkra a lakberendezést.

Fürdőszobába is kiváló választás

IP65-ös besorolásuknak köszönhetően fürdőszobába is bátran ajánljuk az általunk forgalmazott infratükröket. Ez a nemzetközi jelzés azt jelenti, hogy teljes mértékben védett a por és kisnyomású vízsugár ellen – ráadásul minden irányból.

Ugye milyen idegesítő, amikor fürdés után a pára kicsapódik a tükörre? Ilyen a bekapcsolt állapotú infratükörrel nem fordulhat elő, így napi szintű kellemetlenségtől szabadulhatunk meg a segítségével.

A többi infrapanelhez hasonlóan a penész ellen is egy igazi szuperfegyver. Ugyanis az infratükör nem a levegőt, hanem a helyiségben lévő tárgyakat és a falakat melegíti, így azokon nem tud kialakulni és megtelepedni a penész. Ennek ugyanis alapvető feltétele a nedvesség lenne, ráadásul légáramlat sem keletkezik, ami szintén elősegítené a probléma kialakulását és elterjedését.

Akár kiegészítő fűtésként is alkalmazható

Az infrapanelek teljes fűtésrendszerként is megállják a helyüket, de nagyon jó megoldásnak bizonyulnak akkor is, ha csupán kiegészítő fűtésként szeretnénk őket alkalmazni. Termosztátra, sőt, még napelemes rendszerre is köthetőek, így kiválthatod vele a hagyományos fűtésrendszeredet. De ha kiegészítésént, olyan helyiségekben szeretnéd alkalmazni, ahol például nincs elegendő hely a fűtőtestek telepítésére – előszoba, fürdőszoba, hálószoba stb. -, akkor is jó helyen jársz.

Szuperegyszerű telepítés és működés

Az infratükrök felhelyezése semmilyen speciális szakértelmet nem igényel, így nem kell hónapokat várnod a megfelelő szakira. Néhány csavarral a falra rögzíthető, és konnektorba vagy közvetlenül az áramkörre csatlakoztatva már működik is. Telepítése nem igényel engedélyeztetési folyamatot, így ezen is rengeteg időt és pénzt tudsz megtakarítani. Ráadásul mozgó alkatrészek híján még karbantartást sem igényel, számold csak ki, mit jelent ez pár éves távlatban a pénztárcádra nézve.

Ha infratükröt szeretnél, de még további kérdésed adódik, keress minket bátran elérhetőségeinken. Nemcsak a termékeink értékesítésével, de azok telepítésével is foglalkozunk, így ebben is tudunk segíteni. Jelenlegi kínálatunkat webshopunkban tudod megtekinteni.

Hasonló cikkek

Infrapanel vagy hőszivattyú - melyiket válasszam?

Infrapanel vagy hőszivattyú – melyiket válasszam?

Az elmúlt pár évben robbantak be a hőszivattyúk a köztudatba, azzal az üzenettel, hogy hatékony fűtési megoldást kínálnak, ráadásul kevésbé macerás telepítési eljárással, mint a hagyományos fűtésrendszerek. Most azt a témát járjuk körbe, hogy inkább infrapanelbe vagy inkább hőszivattyúba érdemes beruházni.

Tovább olvasom »
Infrapanel vélemények

5 ok, amiért érdemes infrafűtést választani

Fűtésrendszerünk kiválasztása egy hosszútávú döntés, hiszen ez nem olyan dolog, amit minden évben lecserélünk. Ezért is érdemes ezt jól átgondolni, mielőtt belevágunk. A hagyományos fűtésrendszereknek számos olyan hátránya van, amit az infrapanel alkalmazásával kiküszöbölhetünk. Lássuk az öt legütősebb érvünket.

Tovább olvasom »

Milyen hősugárzót vásároljak a teraszra?

Most már valóban vége a nyárnak, a napsugarak melegét fél évig biztosan nélkülöznünk kell. Ha mi mégis szeretnénk az őszi és téli hónapokban is kint ülni a teraszon, esetleg éttermünk vagy kávézónk van, akkor a kültéri infra hősugárzó beszerzését mindenképpen érdemes megfontolnunk. Olvass tovább, ha még nem ismerős ez a

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar