GYIK: Kérdések az infrapanelről, amelyek mindenkit érdekelnek II.

Sorozatunk előző részében már jónéhány gyakran ismételt kérdésre választ adtunk, de akadnak még gyűjteményünkben olyanok, amelyek szinte minden vásárlás alkalmával felmerülnek. Ha nem sikerült korábbi cikkünkbe belefunti, ITT megtalálható.

Milyen karbantartást igényelnek az infrapanelek?

A válasz nagyon egyszerű: semmilyet. Nincsenek kopó alkatrészek, így nem kell évente kinyitnunk a pénztárcánkat, hogy egy szerelő zsebébe csoportosítsunk át belőle egy jelentős összeget. A takarítása is nagyon könnyedén megoldható: kapcsoljuk ki az infrapaneleket, várjuk meg, amíg kihűlnek, és egy puha, száraz ruhával töröljük át őket. Ennyi. Nem egy ördöngösség, nincsenek éves kiadások, ennek csak a hagyományos fűtésrendszerrel foglalkozó szakemberek nem örülnek.

Hova helyezzem az infrapaneleket?

A hagyományos radiátoroknál igazából az elhelyezésen nem sokat tudunk variálni, így a szoba berendezését hozzájuk kell igazítani. Az infrapanel ezzel szemben a falra és a plafonra is szerelhető, nem foglal sok helyet és tökéletesen beleilleszthető a szoba enreriőrjébe. Mivel nem a levegőt melegíti, azzal sem lesz gondunk, hogy a szoba egyik fele hűvösebb marad, ha nem álltunk akadályt az újtába, az infrasugarak szabadon eljutnak a helyiség minden pontjára.

Hogyan kell üzembe helyezni az infrapanelt?

Az infrapanel üzembe helyezése rendkívül egyszerű. Mivel a csomag minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz, így nem lesz nehéz dolgunk. Egyszerűen csatlakoztatható termosztáthoz vagy egy konnektorhoz, speciális szakértelmet nem igényel. Nincs szükségünk mindenféle engedélyekre, mellyel rengeteg időt és pénzt spórolhatunk.

Használható-e az infrapanel termosztáttal?

Igen, nagyon jól párosíthatók termosztáttal, amelyet nálunk is meg lehet vásárolni. Léteznek egyszerűbb verziók, de van WIFI kapcsolaton keresztül szabályozható változat is. De ha valaki enélkül szeretné telepíteni, például egy kiegészítő fűtés esetében, akkor működik anélkül is. Ilyenkor manuálisan kapcsolhatjuk ki-be az infrapaneleket.

Miből vannak az infrapanelek?

Infrapaneljeink alumíniumból vagy edzett biztonsági üvegből készültek. Léteznek speciális infrapanelek is, ún. infratükrök, melyek megszólalásig hasonlítanak egy szimpla tükörre, de meleget is adnak, így nem párásodnak, és a fürdőszoba fűtéseként is szolgálnak.

Mennyire meleg az infrapanelek felülete?

Az infrapanelt érdemes olyan helyre telepíteni, ahol még véletlenül sem érünk hozzá, nem férnek hozzá gyerekek és háziállatok sem, ugyanis a felületük kb. 75-95 ˚C között mozog. Ha a plafonra szereljük, ilyen problémánk biztosan nem lesz.

Mennyire környezetbarát ez a fűtési megoldás?

Az infrapanel az egyik legkörnyezetbarátabb fűtésrendszer, ugyanis összehasonlítva a hagyományos társaival, sokkal kevesebb energiát fogyaszt. Használata közben csupán áramra van szükségünk, de mivel napelemes rendszerrel is összeköthető, így azt mondhatjuk, hogy ha fontos számunkra a környezetvédelem, akkor jó helyen járunk.

Reméljük, hogy ezzel a kétrészes kéredezz-felelekkel sikerült választ adnunk a legalapvetőbb kérdésekre, de amennyiben további kérdések merültek fel, elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk. Ha pedig meggyőződtünk róla, hogy az infrapanel a legjobb fűtési megoldás számunkra, akkor irány a webshopunk!

Hasonló cikkek

Üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával: növelje vállalkozása hatékonyságát

Az üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával kulcsfontosságúak minden vállalkozás számára, amely hatékony fűtési megoldást keres. Az infrapanel fűtés olyan innovatív elektromos fűtési rendszer, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jelentős megtakarításokat érjenek el, miközben növelik a munkahelyi kényelmet és a hatékonyságot.

Tovább olvasom »

5 tévhit az infrapaneles fűtéssel kapcsolatosan

Az újdonságokat gyakran kíséri kétkedés, hiszen gyakran túl jónak tűnnek, hogy igazak legyenek. Az infrapanel egy új technológiát felhasználó fűtési megoldás, így nem csoda, hogy rengeteg kérdés merül fel a működésével kapcsolatosan. Mi most az 5 leggyakoribb tévhitet szeretnénk lerombolni.

Tovább olvasom »

Energia Innovátor Díj 2023

A Shenzhen Yandiya Technology Limited, mint innovatív infravörös fűtőpanel gyártó cég, elismert eredményeit mutatja a “Best Infrared Heating Technology Manufacturer – 2023” díj, amit 2019 után másodszorra nyert el. A cég élen jár az energiahatékony fűtési megoldások fejlesztésében, különösen az infravörös fűtéstechnológiában. A Yandiya termékei segítik a globális felmelegedés elleni

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar

Tél végi áreső!

Akár 10% kedvezmény

Vásárolj most infrapaneleket, és élvezd az akcióinkat!

Vásárolj legalább 200.000 Ft értékben és adunk 5% kedvezményt!

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 300.000 Ft-ot, megduplázzuk a kedvezményt és 10%-al olcsóbban veheted meg termékeinket!

Yandiya Infrapanel Akció