Yandiya Winning Award

Neves díjat kapott a Yandiya

Best Infrared Heating Technology Manufacturer - 2023

Energia Innovátor Díj

A Yandiya, az "Energia Innovátor Díj"-at nyerte el az infravörös fűtéstechnológia terén úttörő fejlesztéseinek köszönhetően.
Elolvasom

Tudd meg!

Miért a Yandiya infrapanelek mellett döntöttünk?

Yandiya

Hat kontinensen, több millió elégedett ügyfél! Energiatakarékos, környezetkímélő és karbantartás mentes infrapanelek a legmagasabb minőségben!
Elolvasom

Infrapanel fűtés az energiatakarékos megoldás

Infrafűtés teljesen megváltoztatja mindazt, amit eddig a fűtésről gondoltál.

Az Infrapanel a  hagyományos fűtéstől eltérően nem okoz állandó légáramot; egyenletesen fűtött és kényelmesebb helyet teremt.

Számítsa ki infrapanel igényét kalkulátorunkkal!

Infra fűtés, megváltoztatja a fűtésről alkotott elképzelésedet.

Az infrapanel fűtés otthonod felmelegítésének a leghatékonyabb módja.

Stílusos és vékony fűtőpaneljeink minden egyes szobát egyedileg fűtenek, melyek kiegészítik a ház berendezését. Lehet diszkrét fehér panel, tükör, vagy akár üveg infrapanel. Az alábbi interaktív házzal ötletet meríthetsz, hogy hogyan kombinálhatod a fűtési megoldásainkat vagy megtekintheted a teljes választékot is.

Egyenletes hőleadás

Könnyen felszerelhető

Gazdaságos

Wi-Fi által vezérelhető

Termékeink

 

Az infrapanelek vízuálisan kevésbé felismerhető fűtési termékek, hisz megtévesztésig hasonlítanak a hagyományos tükörhöz, egy üveg felülethez vagy akár részben beleolvadnak környezetükbe álmennyezet vagy egy fali elem formájában. Általunk forgalmazott infrapanel termékekre jellemző a letisztult forma, a design-os megjelenés. Energiatakarékos felhasználásuknak köszönhetően, 60 %-os megtakarítás mellett, átlagosan 98%-ben adják át a hőt otthonunknak. Előnyei közé tartozik, hogy könnyen felszerelhető és az otthon lakberendezési kiegészítőjeként is funkcionál.

Termékeink 100% -ban természetes fűtés testünk és jólétünk számára, hisz az emberi test számára, az infravörös hullámok általi hő sokkal természetesebb és előnyösebb, mint a hagyományos konvekciós fűtőberendezések által kibocsájtott.

Alumínium

Alumínium

A legjobb fűtési megoldás nappalikhoz és gyermekszobákhoz egyaránt.​​
Termékek

Padló

Padló

Hatékony energiatakarékos fűtési rendszer, kiváló hőhatással.

Tükör

Tükör

Élvezni fogod az infrapanelekből áradó meleget, amikor kilépsz a zuhany alól.
Termékek

Üveg

Üveg

Nem csak hatékony fűtési megoldás, hanem egyben lakberendezési elem is.
Termékek

Kültér

Kültér

A leggyakorlatiasabb megoldás olyan kültéri helyiségekhez, melyeket nehéz fűteni.
Termékek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként akcióinkról és új termékeinkről!

Hírlevél feliratkozás

Miért gazdaságosabb az infrapanel fűtés a hagyományos fűtéseknél?

Az infra panel teljes mértékben kihasználja előnyeit, mind a modern, jól szigetelt új lakásoknál, a régebbi épületeknél, valamint a nem fűtött, kevésbé használt helyiségekben egyaránt, mivel jelentős költségmegtakarítást eredményez. Napelemes rendszerrel kombinálva a fűtés költsége jelentősen redukálható vagy teljes mértékben kiiktatható.

Az infravörös fűtés 100%-ban természetes a testünknek és a lelkünknek.

Az emberi test elnyeli és ki is bocsájt infravörös hullámokat. A távoli infravörös fűtés a gyengéd, hosszú hullámhosszú infravörös hullámmokon alapul, amelyek áthatolnak a levegőn és a szilárd objektumokat melegítik. Ha szereted a nap melegét, akkor értékelni fogod azt az érzést, amit az új infra fűtési rendszered fog nyújtani.

Az infra fűtés nem a levegőt melegíti, hanem az épület anyagát

Ez nagy különbség a többi fűtési rendszerhez képest, amelyek csak a levegőt melegítik. Az épület anyaga tovább tartja a meleget, jobb hőérzetet biztosít, úgyhogy a házad nemcsak melegebb és barátságosabb lesz, hanem kevesebb lesz a por és – az allergiásoknak és asztmásoknak – kevesebb pollent kell belélegezniük.

Kevesebb nyirkosság és penész, mert az infra fűtés a falakat melegíti és szárazon tartja

Ez azt jelenti, hogy nincs nyirkosság és penész, ami elcsúfítsa a dekorációt és a szoba minden pontja azonos hőmérsékletű lesz.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy infra fűtéssel szerelt, megfelelően szigetelt épület esetén az energia felhasználás jelentősen csökkenthető.

Az infrapanelek a felhasznált energia majdnem 100%-át meleggé alakítják. Az infra rendszerek példátlan kontrolt biztosítanak a hőmérséklet beállítás és az energiafelhasználás terén, és jobb hőérzetet biztosítanak. Összehasonlítva más – gáz vagy elektromos – megoldással, az infra fűtés használatával az éves energiafelhasználást 30 – 60%-kal csökkentheted.

Az infra fűtés nem igényel karbantartást vagy javítást.

Az infra rendszerek szilárdtest elemeket használnak, amelyek nem igényelnek karbantartást, ellentétben a vízkeringtetéses vagy ventillátoros rendszerekkel, amelyeknél gyakran szükség lehet (költséges) javításra, karbantartásra. Az infra rendszerek és vezérlők megfelelnek a biztonsági szabványoknak.

Az infra fűtés egyáltalán nem bocsájt ki széndioxidot.

Amennyiben szélerőművek vagy napelemek által termelt elektromos árammal használod, akkor ez egyike azoknak a fűtési rendszereknek, amelyek valóban 100%-ig széndioxid mentes működésűek.

Találd meg a Neked legmegfelelőbb termékünket!

hu_HUMagyar