Szeretnél gyorsan, olcsón egy hatékony fűtési rendszert? Az infrapanelt keresed!

Sokan már évek óta halogatják a fűtéskorszerűsítést, aztán egyszer csak rákényszeríti őket az élet. Mi van ilyenkor, ha kész tények elé vagyunk állítva, és gyors, hatékony megoldásra van szükségünk, amire nem megy rá a gatyánk is?

Mennyibe fog ez kerülni?

Az infrapanelek ára jóval kedvezőbb, mint a hagyományos fűtési rendszerekhez szükséges beredezéseké. Pontos árakról weboldalunkon tudsz tájékozódni. De mi a helyzet a telepítéssel? Ezt sokan nem hiszik el, de az infrapanelek telepítése valóban nem jár rombolással a lakásban. Mivel semmilyen speciális szakértelmet nem igényel a beszerelése – mint például a hőszivattyús rendszerek esetében – így nem kell hónapokat várni arra, hogy valaki elvégezze a munkálatokat, és nem is fog annyiba kerülni. Igazából néhány csavar segítségével – amit a doboz tartalmaz – a falra / plafonra rögzíthető. Léteznek konnektorba dugható, és közvetlenül az áramkörre köthető darabok is. Mivel nem jár rombolással, így nem kell még a lakás helyreállítását is fizetnünk, és sok ősz hajszáltól is megkíméljük magunkat.

Mennyit spórolhatok vele?

Az infrapanelek rendkívüli, 98%-os hatásfokkal működnek. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált energia szinte teljes egészét hasznosítják. Csak, hogy legyen mihez viszonyítunk, a hagyományos fűtésrendszerek hatékonysága akár 60% alatt is kulloghat. Ugye, hogy nem mindegy, hogy a megfelelő hőmérsékletet mennyi áram elfogyasztásával nyerjük? Erre jön még rá az is, hogy az infrapanelek által kibocsátott infrasugarak sokkal kellemesebb hőérzetet nyújtanak, mint a levegő melegítésén alapuló fűtési megoldások. Ez annak köszönhető, hogy a levegő helyett a szobában lévő tárgyakat és a falakat melegítik fel. Nem illan ki a meleg egyből a huzattal a szobából, és a hőeloszlás is egyenletes. A felfelé szálló meleg levegő a plafonon köt ki, amivel sokra nem megyünk a padló közelében. Az infrapanel tehát nemcsak takarékosabb, még alacsonyabb hőmérsékleten is sokkal jobb hőérzetet biztosít.

A jelenlegi fűtésem mellé is telepíthetem?

Ha nem akarunk megválni a régi fűtésrendszerünktől, egyszerűen átmenetileg egy költséghatékonyabb megoldásra van szükségünk, akkor akár kiegészítő fűtésként is alkalmazhatjuk azokban a szobákban, ahol sokat tartózkodunk. Egy-egy helyiség fűtése is megoldható vele, mégis jobb, mintha most egyből le kéne rombolni mindent és teljesen új fűtésrendszert telepíteni. Se természetesen önálló fűtésrendszerként is megállja a helyét, termosztátra is köthető, így egyszerűen szabályozható, akár még távolról, a mobilunk segítségével is.

Honnan tudom, hogy melyik és hány infrapanelre van szükségem?

Weboldalunkon az egyes termékek leírásában minden információt megtalál, ami alapján ez egyszerűen kikalkulálható. Ha mégsem boldogul, keressen minket elérhetőségeinken, akár még a telepítésben is tudunk segíteni.

Ha szeretnél többet tudni az infrapanelekről, a blogunkon rengeteg hasznos információt megtalálsz, de tőlünk is kérdezhetsz elérhetőségeinken. Termékeinket a webshopunkon keresztül tudod megvásárolni, amit ingyenesen, futárszolgálattal küldünk el számodra. Oszd meg másokkal is, ha úgy gondolod, érdekes lehet számára ez a lehetőség!

Hasonló cikkek

Jövőre is lesz tél, érdemes korszerűsíteni!

Bár még esténként be kell kapcsolni kicsit a fűtést, de azért már a fő fűtésszezonnak vége! Fellélegezhetünk, ezt is túléltük, szerencsére kegyes volt az időjárás, és nem volt olyan zord az évszak. Érdemes azonban előre gondolkodni, és felkészülten várni a következő telet!

Tovább olvasom »

A penész eltávolítása és megelőzése a lakásban

A hűvösebb időjárásban sajnos a penészedésre hajlamos ingatlanokban megjelenik ez a makacs ellenség, ami ellen nagyon nehéz felvenni a harcot. De mégis mit tegyünk, ha mi is ezzel küzdünk? Először is: távolítsuk el a penészt, majd akadályozzuk meg az újbóli kialakulását. Hogy hogyan? Mutatjuk!

Tovább olvasom »

Üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával: növelje vállalkozása hatékonyságát

Az üzleti előnyök és megtakarítási lehetőségek az infrapanel technológiával kulcsfontosságúak minden vállalkozás számára, amely hatékony fűtési megoldást keres. Az infrapanel fűtés olyan innovatív elektromos fűtési rendszer, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jelentős megtakarításokat érjenek el, miközben növelik a munkahelyi kényelmet és a hatékonyságot.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar