Szeretnél gyorsan, olcsón egy hatékony fűtési rendszert? Az infrapanelt keresed!

Sokan már évek óta halogatják a fűtéskorszerűsítést, aztán egyszer csak rákényszeríti őket az élet. Mi van ilyenkor, ha kész tények elé vagyunk állítva, és gyors, hatékony megoldásra van szükségünk, amire nem megy rá a gatyánk is?

Mennyibe fog ez kerülni?

Az infrapanelek ára jóval kedvezőbb, mint a hagyományos fűtési rendszerekhez szükséges beredezéseké. Pontos árakról weboldalunkon tudsz tájékozódni. De mi a helyzet a telepítéssel? Ezt sokan nem hiszik el, de az infrapanelek telepítése valóban nem jár rombolással a lakásban. Mivel semmilyen speciális szakértelmet nem igényel a beszerelése – mint például a hőszivattyús rendszerek esetében – így nem kell hónapokat várni arra, hogy valaki elvégezze a munkálatokat, és nem is fog annyiba kerülni. Igazából néhány csavar segítségével – amit a doboz tartalmaz – a falra / plafonra rögzíthető. Léteznek konnektorba dugható, és közvetlenül az áramkörre köthető darabok is. Mivel nem jár rombolással, így nem kell még a lakás helyreállítását is fizetnünk, és sok ősz hajszáltól is megkíméljük magunkat.

Mennyit spórolhatok vele?

Az infrapanelek rendkívüli, 98%-os hatásfokkal működnek. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált energia szinte teljes egészét hasznosítják. Csak, hogy legyen mihez viszonyítunk, a hagyományos fűtésrendszerek hatékonysága akár 60% alatt is kulloghat. Ugye, hogy nem mindegy, hogy a megfelelő hőmérsékletet mennyi áram elfogyasztásával nyerjük? Erre jön még rá az is, hogy az infrapanelek által kibocsátott infrasugarak sokkal kellemesebb hőérzetet nyújtanak, mint a levegő melegítésén alapuló fűtési megoldások. Ez annak köszönhető, hogy a levegő helyett a szobában lévő tárgyakat és a falakat melegítik fel. Nem illan ki a meleg egyből a huzattal a szobából, és a hőeloszlás is egyenletes. A felfelé szálló meleg levegő a plafonon köt ki, amivel sokra nem megyünk a padló közelében. Az infrapanel tehát nemcsak takarékosabb, még alacsonyabb hőmérsékleten is sokkal jobb hőérzetet biztosít.

A jelenlegi fűtésem mellé is telepíthetem?

Ha nem akarunk megválni a régi fűtésrendszerünktől, egyszerűen átmenetileg egy költséghatékonyabb megoldásra van szükségünk, akkor akár kiegészítő fűtésként is alkalmazhatjuk azokban a szobákban, ahol sokat tartózkodunk. Egy-egy helyiség fűtése is megoldható vele, mégis jobb, mintha most egyből le kéne rombolni mindent és teljesen új fűtésrendszert telepíteni. Se természetesen önálló fűtésrendszerként is megállja a helyét, termosztátra is köthető, így egyszerűen szabályozható, akár még távolról, a mobilunk segítségével is.

Honnan tudom, hogy melyik és hány infrapanelre van szükségem?

Weboldalunkon az egyes termékek leírásában minden információt megtalál, ami alapján ez egyszerűen kikalkulálható. Ha mégsem boldogul, keressen minket elérhetőségeinken, akár még a telepítésben is tudunk segíteni.

Ha szeretnél többet tudni az infrapanelekről, a blogunkon rengeteg hasznos információt megtalálsz, de tőlünk is kérdezhetsz elérhetőségeinken. Termékeinket a webshopunkon keresztül tudod megvásárolni, amit ingyenesen, futárszolgálattal küldünk el számodra. Oszd meg másokkal is, ha úgy gondolod, érdekes lehet számára ez a lehetőség!

Hasonló cikkek

Legyen neked is prémium fűtésrendszered!

Valószínű, most nem sok olyan ember él az országban, aki ne gondolkozott volna el az energiaárakon, és ne vette volna sorba a különböző fűtésrendszerek előnyeit és hátrányait. Talán most nyitottabbá váltunk egy kicsit az új technológián alapuló fűtésrendszerekre is. Ilyen például az infrapanel, amely mind megjelenésében, mind hatékonyságában a prémium

Tovább olvasom »

Ez a típusú fűtés lesz a legjobb az irodádba!

Ahhoz, hogy hatékonyak legyünk a munkánk során, fontos, hogy az irodai környezetünk a lehető legkényelmesebb legyen. Ehhez hozzátartozik a megfelelő hőmérséklet megteremtése is. De mégis hogyan tudnánk két legyet ütni egy csapásra, és a lehető legolcsóbb és egyben legkényelmesebb megoldást választani? A legtöbb irodában vagy hűtő-fűtő légkondicionáló berendezések vagy radiátorok

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar