Blog

Hírek | Újdonságok | Vélemények | Segítség

Infrapanelt telepítenék, mire számíthatok?

Nagyon nehéz belevágni a fűtéskorszerűsítésbe, mert attól rettegünk, hogy egy vagyonba fog kerülni, ráadásul az egész lakást fel kell túrni miatta. Ez az igazság, vagy vajon csak egy tévhit? Lássuk, hogy mi a helyzet akkor, ha infrapaneles fűtésre váltasz!

Tovább olvasom »

0 Ft-os fűtésszámla? Infrapanellel lehetséges!

Rezsicsökkentés ide vagy oda, az tény, hogy az energiaárak folyamatosan növekednek. A támogatás sem fog örökké tartani, de mindenesetre az biztos, hogy évről évre többet fizetünk a fűtésrért. Egy dolgot tehetünk: korszerűsítjük a fűtésrendszerünket, így akár nullára is redukálhatjuk a költségeinket.

Tovább olvasom »

Mennyi az infrapanelek élettartama?

Amikor a fűtésrendszerünk kiválasztásán gondolkodunk, számításba kell vennünk, hogy ez egy hosszútávú befektetés. Ezért is jó, ha utánajárunk, hogy a szimpatikus megoldásoknak mekkora a várható élettartamuk. Most azt a gyakran felmerülő kérdést szeretnénk megválaszolni, hogy infrapanelünk mégis mennyi ideig fog minket szolgálni?

Tovább olvasom »
Mennyezetre infrapanel

A mennyezetre szerelt infrapanel előnyei

A felszerelési mód alapján kétféle infrapanelt különböztetünk meg: a falra és a mennyezetre szerelt infrapanel. Az általunk forgalmazott infrapanelek mindkét rögzítési módra alkalmasak. Most a plafonon történő elhelyezés előnyeit szeretnénk bemutatni.

Tovább olvasom »
hu_HUMagyar